امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

من براي دو دروز براي همه سپاس ميزنم Angel بچه پسر خالم يه هفته ديگه به دنيا مياد ^__^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 95
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، HeDyE~×~ ، nahal:o
آگهی
(22-01-2014، 13:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من چنتا دختر دارم ملينا
آهــا اون چشــم ســفید |:
شــوور داره کــه0_o
(22-01-2014، 13:27)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خاله تارا

.
.
آواتارم خوب شد
ســلام^__^
آره خــوبه |:
(22-01-2014، 13:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:26)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش بعداً ناهار میخورم !

سلآم بر امت سلام ! Big Grin
سَلــــــــآم:|

ببینــَم چـتراع هــَروَت تــاراع میــاد تــو هم میــــــــای-_-

سلآم بر خآتون سلام !

از خودش بپرس ! Big Grin

مــن چــیزی نــمیدونم/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~ ، MONA-GH ، along boy
(22-01-2014، 13:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من براي دو دروز براي همه سپاس ميزنم Angel بچه پسر خالم يه هفته ديگه به دنيا مياد ^__^

تو عمر نکبتی فقط یکبار بهم سپاس دادی اونم برای تبریک مدیر شدنت بود یادت !
مونای بیکیفیت ! Big Grin
 سپاس شده توسط τοxικ ، along boy ، T A R A
خدافس...
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A ، HeDyE~×~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-01-2014، 13:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمر نکبتی فقط یکبار بهم سپاس دادی اونم برای تبریک مدیر شدنت بود یادت !
مونای بیکیفیت ! Big Grin

اونايم كه تو ليست سياهمن سپاس نميگيرن -__-
 سپاس شده توسط τοxικ ، T A R A

آخــی عــزیزم^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، along boy ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~
موناع زنگ بزن خونمون به شماره ای که میدم اس بده!گوشیم تا ساعت 1 جوره!
 سپاس شده توسط τοxικ ، HeDyE~×~ ، MONA-GH ، T A R A
(22-01-2014، 13:32)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــی عــزیزم^__^

مغسي ^__^ولي من نيني زياد دوس ندارم -ــــــــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط T A R A
سلام دختــــــرا
✿ כُنیـــــ✖ـــآے בخـــــتـرانــ♥ــــﮧے مــטּ

و سلام پــــــسرا

כُنیـــــ✖ــآے پωـــرانــ♂ــــﮧے مــטּ

در کل سلام بر همگیBig Grin

כُنیـــــ✖ــآے احــωـــاωــــ مــטּ (عــــک✘س با مـــتن)
 سپاس شده توسط MONA-GH
دو نفر عاشق هم میشن. میرن پیاده روی
☻ ☻
█/. █/
||||
و میرن
☻ ☻
█/. █/
|| ||
و میرن
☻ ☻
█/. █/
||||
و میرن
☻ ☻
█/. █/
||||
و یه عده فضول هم دنبالشون!
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 259 مهمان