امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 20:21)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه سلنا من موندم چرا 3 بارBig GrinBig Grin
بیا الان شده
Asal باید یک سوال از Asal بپرسد، و Asal باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
AngryAngryAngryAngry

هه عسل مگه خوله از خودش سوال بپرسه و خودش در کمال صداقت پاسخ بده ههBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 49

آگهی
فاطی دیروز آنلاین بودم ):

آخه مگه میشه!؟ ):

من فک کنم چون آفلاین پنهانی بودم برای همونه نع!؟ /:

من برم باران ببینم و بیام !! فعلن
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عسل اصلا آنه ؟AngryAngryAngryAngryAngry
بچه ها همه جرئت حقیقتو ببیندید از اول بریم تو

(21-01-2014، 20:21)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عرفان دخترت نیستم دیگه من دختر به این خوبیو از دست دادی بسوزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

همه ولم کردن نامردا Dodgy

اخی خیلی دوس داری دخترت باشمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongue

(21-01-2014، 20:22)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته ایدم اونجا تو جرئت حقیقت نمیشه بازی کرد عسل 100بار اومده توBig GrinBig Grin

(21-01-2014، 20:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عرفان دخترت نیستم دیگه من دختر به این خوبیو از دست دادی بسوزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

حقت بیدBig GrinTongueTongueTongue
حق خودت بید نامرد Dodgy
صد رحمت به ایسان Dodgy
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ترش وملس
(21-01-2014، 20:25)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:21)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا الان شده
AngryAngryAngryAngry

هه عسل مگه خوله از خودش سوال بپرسه و خودش در کمال صداقت پاسخ بده ههBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اخه از منم نمی پرسهAngryAngry
عرفان یه فکرخوبBig GrinBig GrinBig Grin

صفحه جرئت حقیقتو ببندید از اول برید داخل زودددددددددددددددددددددددددددددددد

(21-01-2014، 20:26)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:25)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا الان شده
AngryAngryAngryAngry

اخه از منم نمی پرسهAngryAngry

هههه خود درگیری مزمله درس میشهBig GrinBig GrinTongue

بیاین دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=59620

دوباره گذاشتم
بیاین دیگه
(21-01-2014، 20:25)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی دیروز آنلاین بودم ):

آخه مگه میشه!؟ ):

من فک کنم چون آفلاین پنهانی بودم برای همونه نع!؟ /:

من برم باران ببینم و بیام !! فعلن

وقتی پنهان هستی معلومه آخرین بار کی آنلاین شدی

خـدآفس|:
 سپاس شده توسط ترش وملس
(21-01-2014، 20:26)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:21)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی خیلی دوس داری دخترت باشمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongue

(21-01-2014، 20:22)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته ایدم اونجا تو جرئت حقیقت نمیشه بازی کرد عسل 100بار اومده توBig GrinBig Grin

حقت بیدBig GrinTongueTongueTongue
حق خودت بید نامرد Dodgy
صد رحمت به ایسان Dodgy

باشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان