21-01-2014، 20:09
(21-01-2014، 20:06)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع باو رمز چیه!؟
(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاطمههههههههههههههههههههههههههههه >__< !!
(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|: خودت دلـت بخـواد !! :|
به من چه من با مامانش خوب نبودم بعدشم اصرار کردم قبول نکرد T_T
اینارو وللش . . بدبخت شدم >___<
آیــســآنO__o
فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):
وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند