امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 20:06)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: خودت دلـت بخـواد !! :|

به من چه من با مامانش خوب نبودم بعدشم اصرار کردم قبول نکرد T_T

اینارو وللش . . بدبخت شدم >___<

آیــســآنO__o
فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
نع باو رمز چیه!؟

فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):

وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند
 سپاس شده توسط ترش وملس
آگهی
عسل چرا برام نفرستادی؟crying
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 45
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
خودم برات میخرم خوبع عسل
(21-01-2014، 20:08)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شمال میخواااام:|
من عید میخواااااام:|
من دختر عمومو میخوااااااام:|
من بدمینتون میخواااام:|
من شهرک میخواااااام:|
من تاب میخوااااام:|
دلم خیلی چیزا میخواد:|

چی نمیخوادBig Grin

(21-01-2014، 20:09)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل چرا برام نفرستادی؟crying

ایمیل بده
باور کن همه ی افراد کلاس ما ب گشادیسم حاد دچارن:|
منم یکی از اونا:|
زیادن:\
(21-01-2014، 20:08)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عسل ! Big Grin
اشکال نداره منم خیلی چیزآ میخوام !Dodgy
یعنی یکی تورو Hک کرده و فقط کسی یا کسای که به کنترل پنل مدیرت دسرسی داشته باشن میتونم رمز جدیدو بهت بگن ! Confused
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=59618
هرکی دوس داره بیادش جرئت حقیقت
عجب روزگاریه...
حتی جاده آسفالت هم یادش میره، یه زمونی خاکی بوده!
(21-01-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:06)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآنO__o
فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
نع باو رمز چیه!؟

فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):

وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند
چرا حالا من و تو باید اینطوری بشیم!؟ ):

فاطمه . . همش داره برام اتفاق بد میوفته . . این پسره از این ور . .این آکانتم از این ور . . این غزل از این ور . . !! دارم روانی میشم !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-01-2014، 20:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی نمیخوادBig Grin

معلمام:|
اژه ای!
هاشمی !
عطیه جون!
اه اه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 205 مهمان