امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

خخخخ مر30 خاله تارا محمد و همه دیگه

شمایی که قوز کردی جلوی صفحه مانیتور..!!
بله با شما هستم..!!
عزیزم، صاف بشین..!!
آفرین..!!
ببین من به فکرتم ولی تو که سپاس نمیدی!!!...
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 406
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Brooklyn Baby
آگهی
(20-01-2014، 19:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افک کنم الزاییمر گرفتم-_-
خودتونو معرفی کنید-_-

تــارا هســتم|:
(20-01-2014، 19:10)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیشاپیش تبریک میگم اخه نیستم :| -_^

گــو خـوردی |:
کــاری نــکن از اینــجا بیـام تــا مشــهد مــوهاتـو بــکشــم بیــارمت اینــجا|:
من no asab هســتم|:
تارا کیست؟0.0

عــمه ی شــوورت|:
(20-01-2014، 19:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده داریم که تو زنمی Angel

اصــغـری♥^___^♥

دلم برات تنگ شده نفسم :bighug:cry girl
مــــن بیشــتر)):p336

دویوق نگوووووووووووووووcrying

یکی برای  این بچه توزی بده بجا سلام لایک میدنBig Grin
درد(((:

(20-01-2014، 19:28)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:}
خوبین ایا؟
تارایی^_^
روژی^_^
مرضیه^_^
شیوا جون^_^

ســلام دخی^___^
خوبــیم خوبــیم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
(20-01-2014، 19:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:22)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:12)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا شفاع بدع-_-
0_______0
:|
خوبی؟
نع-_-
الزاییمر گرفتم×_×
ت خوبی؟-_-
بد نیستم
شناختی؟
نچ0.0
به هم میگفتیم تازه وارد :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
باز باران با ترانه میخورد بر بام خانه 、、`、、ヽ、
ヽ ヽ`、ヽ、ヽ、ヽ`、ヽ、ヽ``、、`、、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、ヽ、ヽ`、ヽ、ヽ``、、`、、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、ヽ、ヽ`、ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、ヽ、ヽ`、ヽ、ヽ ヽ、ヽ``、ヽ、ヽ、ヽ. `、ヽ、ヽ``、、`、、ヽ`、ヽ 、ヽ`、ヽ ╱◥████◣ │田│▓ ∩ │◥███◣ ╱◥◣ ◥████◣田∩田│ │╱◥█◣║∩∩∩ ║◥███◣ ││∩│ ▓ ║∩田│║▓田▓∩║
(20-01-2014، 19:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:28)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین ایا؟
تارایی^_^
روژی^_^
مرضیه^_^
شیوا جون^_^
شماع؟0.0

نزار جف پا بیام تو دهنت:|
واس من یکی از این کارا نکن:|
خانم باربارا:|
 سپاس شده توسط along boy ، hamid ♥
اینم آخریش دارم میرم

تو زندگی هر کس که داشت زیرآبتو میزد
بدون نسبت به تو حسادت داره...
و حسادت ناشی از کم ایمانیست!!
بیاید با هم ایمانمون رو تقویت کنیم و
با هم کشورمون رو بسازیم...........

۶۶ سه تا شیش داره
مال پارسال بود
امسال مد شده
۷۷۷ سه تا هفت داره
زمستونا خیابونا برفداره
صابون که به دست بمالی کف داره
ایران و اینجوری نبین نفت داره
نونوایی محلمون صف داره
آهنگای قدیمی توش دف دار

داشتم کانال جام جم نگاه میکردم بازیگره گفت :دستتو خوندم؛
زیر نویس کرد:
I read your hand
اصن۱۲۳۴۵ وضیه!!! Smile))))

اونی که شما بهش میگی عشقم...
یادش بخیر ما بهش چیزی نمی گفتیم سوت می زدیم خودش می اومد!!!
وااااللللا!
(20-01-2014، 19:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افک کنم الزاییمر گرفتم-_-
خودتونو معرفی کنید-_-

تــارا هســتم|:
(20-01-2014، 19:10)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیشاپیش تبریک میگم اخه نیستم :| -_^

گــو خـوردی |:
کــاری نــکن از اینــجا بیـام تــا مشــهد مــوهاتـو بــکشــم بیــارمت اینــجا|:
من no asab هســتم|:
تارا کیست؟0.0

عــمه ی شــوورت|:
(20-01-2014، 19:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصــغـری♥^___^♥

دلم برات تنگ شده نفسم :bighug:cry girl
مــــن بیشــتر)):p336

دویوق نگوووووووووووووووcrying

یکی برای  این بچه توزی بده بجا سلام لایک میدنBig Grin
درد(((:

خوبین ایا؟
تارایی^_^
روژی^_^
مرضیه^_^
شیوا جون^_^

ســلام دخی^___^
خوبــیم خوبــیم|:
شورم کیست؟0.0
 سپاس شده توسط T A R A
خوبم عسل جون تو چطوری؟Heart
گفتگو اون بالا خوشگگل شد؟>kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، ★MoRpHeUsS★
(20-01-2014، 19:33)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:22)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 19:12)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_______0
:|
خوبی؟
نع-_-
الزاییمر گرفتم×_×
ت خوبی؟-_-
بد نیستم
شناختی؟
نچ0.0
به هم میگفتیم تازه وارد :|
اهان تازه وارد=)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان