امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(20-01-2014، 15:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:45)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یعنی ایمان رو دوست داری !! ||:

عسل تو یه چی بگو >___< |: من دلم نمیخواد زن داداشم ملیتا بشه |:

تو کـــآرت نبآشه خواهرم ...

یکــی از اون دوستاتو واسم درست نکردی .. من خودم یکی بهتر پیدا کردم !!! AngelDodgyAngel
|: هرکی رو خواستی بگو من میرم واست خاستگاری |: غیر از ملیتا |: من با مامانش دعوا دارم |: !! T_T حتما باید بگم!؟ T_T

اِع فامیل ادم دشمن ادم
با مامانم مشکل داری واسه چی می خوای زندگی منو بهم بریزی؟؟؟

ایسان خواهره گلم خوب کاری کرد ...

تا الان داشتی میگفتی من که دارم میگم قصد ازدواج ندارم .. حالا اینو میگی ؟؟

عا عا

اجی ایسان حواسش جفته ... AngelSleepySleepy

ایسان این جا رو
mina17: سسسسلام
من: سلاااااااام
mina17: اشتباهی شدش شرمنده
mina17: ببخشید اشتباهی شدش
من: خواهش

اول سلام میکنن بعد میگن اشتباه شد نامردا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ایسان الان دوباره به احمت میزنگم

داره میادد .. زنگ زدم گفت دارم میام

خو هنوزم میگم من شوهر نمی خوام
گفتم دوس پسر
واع!!!
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

آگهی
چی شده بید ! ؟ Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 363
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 15:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Big Grin

به به .. چقد سریع .. زنگ زدم فلش بودی ؟!!!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
وَ اینک احمد وآرد میشود:|:p319:

خخخخ .....

سَلــام اَحمــَدی..:hje:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 15:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:45)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یعنی ایمان رو دوست داری !! ||:

عسل تو یه چی بگو >___< |: من دلم نمیخواد زن داداشم ملیتا بشه |:

یکــی از اون دوستاتو واسم درست نکردی .. من خودم یکی بهتر پیدا کردم !!! AngelDodgyAngel
|: هرکی رو خواستی بگو من میرم واست خاستگاری |: غیر از ملیتا |: من با مامانش دعوا دارم |: !! T_T حتما باید بگم!؟ T_T

اِع فامیل ادم دشمن ادم

عا عا

ایسان این جا رو

|: فدای شما برادر ایمـآن نظره لطف داری شُمـآ |:

هـع |: خو اشتباه زنگ زده بود دیگه چرا تو آمپاس قرارش میدی!؟ >__<

ایمان مسخره نشـو دیگه . . . اینقدر نگو . .!! بعدشم اوشون الان اومده !!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 363
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
(20-01-2014، 15:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:51)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
خدافس:|

روژی عزیزم ):
نروع ):
منو تهنا نزار):
از گفتوگو میرم=(
پ خ کسی رو هم ج نمیدم=(
بای=(
تو رو جون هر کی دوس داری روژی عزیزم چی شده گلم؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 15:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: نـع . .آرع دیگه !!

تـآرا میدی ببینمت!؟ ^__^ عکستو |: /: هان؟! ):

منـــو؟؟((:
نمــیدونم |:

آرع ((: !!

): تـآرا . . !!

بــبینـم چــی میشــه-__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 16:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Big Grin

به به .. چقد سریع .. زنگ زدم فلش بودی ؟!!!!

همین زنگ زدی من آن شدم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
(20-01-2014، 16:01)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِع فامیل ادم دشمن ادم

عا عا

ایسان این جا رو

خو هنوزم میگم من شوهر نمی خوام
گفتم دوس پسر
واع!!!

اوهوم ... گرفتم ... دقت نکرده بودم ...

چی شد .. ok شدی ؟ ایسان با من ... با کتک حل میشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 16:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: نـع . .آرع دیگه !!

تـآرا میدی ببینمت!؟ ^__^ عکستو |: /: هان؟! ):

منـــو؟؟((:
نمــیدونم |:

آرع ((: !!

): تـآرا . . !!

بــبینـم چــی میشــه-__^
تارا /: منم میدم ^__^ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 363
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان