امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(19-01-2014، 21:27)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام پارتیتون برادران؟:}

بچه ها رو راه نمیدن ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker
آگهی
احمدرضا هر غلطی کنی میام!
تو نبری با امیرحسین میام:|
مگه نه امیرحسین؟:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:17)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 314

بردار ساعت 5:30 بریم نماز یادت باشه !
راستی غسل کردی ! ؟ Big Grin

ما که قرص نماز زدیم ! راستی فردا پارتی برادران بسیجی !
اخر بهم نگفتی این غسل چیه ؟!

خوبه من خودمه ادم کردم چفیه هم دارم ! Big Grin
وقتی کارای بد بد میکنی باید غسل کن ترتیبی و اسم اون یکی رو یادم نیس !
برا دخترا هم فرق میکنه ! Big Grin
پس فک کنم باید هر روز غسل بدم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تو رو باید ببرن منطقه آدم کنن !
باید ارشآد شی ! Big Grin

(19-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عرضشو نداری !
من یبار رفتم داخل مدرسه دخترانه مدیرشون زنگ زد دو دقیه بعد یگان اومد ! Big Grin

خــفه شــو بیشــعور خــودت عــرضشــو نــداری|:

مـا رفــتیم خـدافض^__^♥

خدافظ ! Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 314
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ★MoRpHeUsS★ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:27)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط ی سال از تو کوچیکترم:|
باشه...
ایمان میاد؟؟Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:31)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باید بری کازینو با من !
مسجد حال نمیده ! Big Grin
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:07)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی تارا معدلت چن میشه ! ؟ Big Grin[/b]

20 بدونه 2 |:
خــفه شــو مـن درســم خیلـیم خـوبه!>__<!

من فقط ریاضی و هندسم خوبه !
پارسال فیزیک هم خیلی خوب بودآآآآ ! Big Grin
امسال بالای 17.5 نمیشم ! Big Grin

چندمی؟؟
چه رشته ای؟؟

دوم ریاضی !Big Grin

ممد رفت دستشوی ! Big Grin

دستشویی چیه دیگه=/
رفتم میوه بخورم
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ★MoRpHeUsS★
(19-01-2014، 21:33)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط ی سال از تو کوچیکترم:|
باشه...
ایمان میاد؟؟Big Grin

ایمآن شآید !
ولی قدش از تو هم کوتاه تره فک کنم ! خخخخخخخ Big Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ★MoRpHeUsS★ ، Albert wesker
من برگشتم^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
من دو تجربی هسم این احمد رضا رفته ریاضی-_-
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط T A R A ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:31)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باید بری کازینو با من !
مسجد حال نمیده ! Big Grin

تارا رفتی؟؟:|
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان