19-01-2014، 17:05
نگران نباش ، نمی شود دوستت نداشت
، لجم هم بگیرد از دستت ، دفترچه خاطراتم پر از فحش های عاشقانه می شود .
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||||||||
19-01-2014، 17:05
نگران نباش ، نمی شود دوستت نداشت
19-01-2014، 17:08
خنده ام میگیرد
وقتی پس از مدت ها بی خبری بی آنکه سراغی از این دل آواره بگیری میگویی : دلم برایت تنگ است یا مرا به بازی گرفته ای یا معنی واژه هایت را خوب نمیدانی دلتنگی ارزانی خودت . . . . سهم “من” از “تو” عشق نیست ، ذوق نیست ، اشتیاق نیست همان دلتنگی بی پایانی ست که روزها دیوانه ام می کند ! درست زمانی که سرت جای دیگری گرم است ؛ دل من همینجا یخ میزند ! چه فاصله زیادی است از سر تو تا دل من . . . خاطره ها را رشوه میدهم به روزهایم تا از بی تو بودن صدایشان در نیاید ! دوستی ها کمرنگ ، بی کسی ها پیداست / راست گفتی سهراب ، آدم اینجا تنهاست
19-01-2014، 17:09
در آغوش خودم هستم..
من خودم را در آغوش گرفته ام! نه چندان با لطافت.. نه چندان با محبت.. اما وفادار.. وفادار
20-01-2014، 0:57
ارمغان توبه من
اشک است و سکوت و تنهایی عشقی است که هرروز به خاکسترمی نشیند حسرتی که هرروزبیشتر وآهی که هرروزسوزانترمی شود میدانی که هنوزدلتنگت می شوم؟ حیف که تودلتنگی را نمی شناسی
20-01-2014، 16:44
موهای یک زن خلق نشده
برای پوشانده شدن یا برای باز شدن در باد یا جلب نظر یا برای به دنبال کشیدن نگاه موهای یک زن خلق شده برای عشقش که بنشیند شانه اش کند , ببافد و دیوانه شود... عطر مو های یک زن فراموش شدنی نیست! وقتي خدا مي خواست تو را بسازد چه حال خوشي داشت، چه حوصله اي ! اين موها، اين چشم ها .... خودت مي فهمي؟ من همه اين ها را دوست دارم. دوست دارم یه بار بشینم موهاتو شونه کنم یه چند تارش بریزه .بگم اینارو میبینی ؟؟؟ بگی اره ..!!! منم بگم با همه دنیا عوضش نمیکنم دنیــــا فهمـید خیلی حــقیر است وقتی گفتم : یک تارمــوی "تــــــــــ♥ـــــــو " را به او نمیدهم...
20-01-2014، 18:26
هرکی ازم سراغتو میگیره
نمیگم وجود نداری میگم وجودشو نداشتی
20-01-2014، 18:29
ممنون
20-01-2014، 18:32
صدام را اعدام نکنید!
او را به «حلبچه» ببرید و بگذارید نفسهای عمیق بکشد. نفسهایی عمیق، عمیق، نفسهایی به عمقِ گورهای دستهجمعی کردستان... صدام را اعدام نکنید! او را به «شلمچه» بفرستید و بگویید آنقدر گریه کند تا نخلهای سوختهی خوزستان دوباره سبز شوند... صدام را اعدام نکنید! او را به مادرانی بسپارید که هنوز با هر صدای زنگی گمان میکنند فرزندانِ مفقودشان به خانه برگشتهاند... "عماد"
20-01-2014، 18:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-01-2014، 18:38، توسط Mohammad 77.)
ایـטּ روز هآ هـم خوش حآلـم هم غمگیـטּ ..
نمـﮯ فهمم .. خودم هم حآلـم رآ نمـﮯ فهمم ! .. گآهــﮯ قنـב בر בلـم آبــــ مـﮯ شوב ؛ و روحم بہ آسماטּ هآ پـر مـﮯ کشـב .. گآهــﮯ تنهآ בلـم اتآقـﮯ میخوآهـב تآریـڪـ و سوتــــ و ڪور .. ڪه بنشینم گوشہ ڪنـآرش ، و ثآنـیہ بہ ثآنـیہ ام رآ هم آغـوش غـم شوم .. نمیـבآنم ! .. تنهآ چیز ﮮ ڪه میـבآنم ایـטּ استــــ ڪه ؛ ایـטּ روزهآ בلـم بــچہ مـﮯ شوב .. בمـﮯ میخنـבב בمـﮯمیگریـב و پآ بہ زمیـטּ مـﮯ ڪوبـב ، בمـﮯ بهآنہ هآﮮ ڪودڪآنہ میگیـرב ! .. {בل ڪوچـڪـ مـטּ} آرام بآش ! .. خوבم هوآیتــــ را בآرم ! ..
20-01-2014، 18:39
چـقـدر خـوبـه
یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه سـرتـو بـزاری روی سـیـنـش آرومـت کـنـه حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه چـقـدر خـوبـه چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا من کــ♥ ـــنـــ ♥ ـــارتـــــــ ♥ ـــــــــم....
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|