امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

هیچ وقت خودت رو ۱۰۰% خرج کسی نکن؛
که تا ۱۰ بیشتر بلد نیست بشمره...!!!
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 187
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
(19-01-2014، 11:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا !! سلـآم -___-
خــوبی؟0_-
(19-01-2014، 12:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارایی جونم*^_^*
عــسلی^_^♥
(19-01-2014، 11:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام دوستـانه مـــجازی|:♥

سلامــــ تارا
خــوبی عزیزم؟؟-___^
مرسی گلم تو خوبی؟

خــوبم!!
(19-01-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=82151&pid=1448330#pid1448330 تارا این موضوع رو ببند -____-
این واســـه بـخشه مــن نـی/:

(19-01-2014، 12:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 12:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم <_>
حسام چته تو؟
عــاشق شـده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+
نه بابا چیزیم نیستش دارم یکم مطلب میزارم شما خوشحال باشین اصلا نزارم
.
.

.کجاش عاشقونه بود همش آموزنده و خنده داره خاله تارا
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2014، 12:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا !! سلـآم -___-
خــوبی؟0_-
(19-01-2014، 12:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارایی جونم*^_^*
عــسلی^_^♥
(19-01-2014، 11:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 11:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام دوستـانه مـــجازی|:♥

سلامــــ تارا
خــوبی عزیزم؟؟-___^
مرسی گلم تو خوبی؟

خــوبم!!
(19-01-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=82151&pid=1448330#pid1448330 تارا این موضوع رو ببند -____-
این واســـه بـخشه مــن نـی/:

(19-01-2014، 12:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 12:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم <_>
حسام چته تو؟
عــاشق شـده|:

خاک تو سرم کنن):
حسامـــــــ>____<
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2014، 12:06)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.کجاش عاشقونه بود همش آموزنده و خنده داره خاله تارا

صحیح اســت صــحیح است|:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، along boy ، Ƒαкє ѕмιƖє
داشتم از مدرسه برمیگشتم ک یه پسره ۷-۸ ساله بهم گفت عمو میشه اف اف خونمون رو بزنی؟؟؟
منم گفتم چشم عمو
منم زدم بعد دیدم بچهه فرار کرد!
تعجب کردم نمیدونم چیشد بعد صاب خونه اومد زد تو گوشم گفت تا تو باشی زنگ نزنی فرار کنی
هیچی دیگه فهمیدم چیشد!

دارن شایعه درست میکنن من صحیح و سالمم عشق کیلو چنده
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Adl!g+ ، armin van buuren
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=108936 تارا من اینو میگیرم کتکش میزنمااا >__<

داره الکی پست میزاره . . اه !!

یکی بهش بفهمونه ای خدا . . من تا الان 5 بار بهش گفتم |: :| !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 187
 سپاس شده توسط T A R A ، Adl!g+ ، ★MoRpHeUsS★
سلام کردمااااااااااااااااااااااااااااااااااااTongueTongue

سپاس شده توسط armin van buuren ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، Mᴏsᴇs ، T A R A ، along boy ، ƝeGaЯ
یکی از دوستام داشت نصیحت میکرد میگفت ناراحت نباش... حتی اگه گاو هم باشی، در صورتی که در جای مناسب قرار بگیری، کسانی پیدا می شوند که تو را بپرستند!!
گفتم دستت درد نکنه! کلاً امیدوارم کردی!

صدا......
دوربین......
حرکت......
باز هم برایم نقش بازی کن!!!
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
از خونه خسته اومد خودمو انداختم رو کاناپه داداشم رف برام یع لیوان اب اورد گفتم چی شده مهربون شدی؟گفت تو تلوزیون دیدم یع مرده به یع سگ تشنع اب میده میره بهشت!!!!
 سپاس شده توسط along boy ، ★MoRpHeUsS★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان