امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 23:44)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحص چیه رفته بودم یه چیزی بخورم

0.0
چی خوردی؟:/
هیچی:|
کفتر هم پر نمیزنه:\
آگهی
(18-01-2014، 23:45)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:42)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منو دیدید؟؟؟

سلام ملیتا باهات کار داشتنم 
به اصرار بیش از حد دخترت میخوام بهت بگم زن من میشی؟ Angel

ایی بابا ببین چطوری واسم حرف ممیسازن من دختر ندارم اصن هنو شوهر نکردم
بعدشم مامانم باید بیاد
خاله عسل من یه خاستگار دارم باید چه کار کنم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
سلام...
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 23:45)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:42)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منو دیدید؟؟؟
کور نیستیم...
سلام ملیتاBig Grin

سلام
من یادمه قبلا باهات حرف زدم اما نمیدونم کی هستی؟؟

خسته نباشی..
من اهورا
شما هم اینطوری هستین که اگه بخوابین بعد ببینین پتو سر و ته روتونه پاشین و درستش کنین؟؟؟ لامصب خیلی بدچیزیه... ضدحالیه اصن...
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 151
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 23:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:41)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلع کی مثه من سررفته؟؟-___-

اقا حاظرید به همتون  فریگت بدم فریم فیسبوک خیلی حال میده اونجا البته جوش اینجور صمیمی نیست ولی اینقدر داغون و حوصله سربرو مقرراتیم نیست

ویرایش کن برادر:|
ب خاطر خودت میگم
البته کسی نمیبینه._.
ولی خوب:\
من دارم ولی فریگت نع:/
Psiphon×.×

اسم فیسبوکتو میدی؟ 
برای منو که بخوای تو پروفایلم هست

0.0
ای دوست:|کانفرم نخواهم کرد:|
اه اه چ لحنه تهوع اوری:\
اربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..، actinium، erfan troll، melita، سلنا6543212 کاربر پنهان

یا گوریل
(18-01-2014، 23:45)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منو دیدید؟؟؟

هه هه هه هه ملیتا چه فیسی میادحالا خخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin

(18-01-2014، 23:48)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منو دیدید؟؟؟

ایی بابا ببین چطوری واسم حرف ممیسازن من دختر ندارم اصن هنو شوهر نکردم
بعدشم مامانم باید بیاد
خاله عسل من یه خاستگار دارم باید چه کار کنم

کیم دی خواهر زاده؟؟:|
هون؟ 0.0
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
حساب یک قران و ده ریال نه..
حساب بودن و نبودن و ماندن و مردن و سکوت خود...

حساب یک ترانه ...بی صدا...نرم یک پرنده در قفس
فرم یک قلب سرخ...خون گرفته یا شکسته یا مرده و صبور...
تریپ یک کلافه پرگره...شکل ماهی بسته در تور مرگ...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان