امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

به جای این که به آدم سپاس بدید پاسخ سوال آدمو بدید !
خب بحث سره چیه ؟؟؟ بگید منم تو جریان بذارید !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 75
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Alijah-1994 ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(18-01-2014، 18:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی به تو نگفت پس نتیجه میگیریم تو هم منو دوس داری ملینا
من چقد خاطرخواه دارم بابا ! Big Grin

عـــــاغــــــا شما چی میگیـــــ؟؟؟؟؟
|:
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 18:31)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین پسرم ببین

مادربزرگت نیایشه خب
عمه هات آرمینا سی سی و دختر بیستاره هستش
و
برادرت نیکولاس خواهرتم بیتا خانومی*
هستش ok

ok
مامان؟؟
اواتار ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 75خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
اوه ایناروUndecided

سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Brooklyn Baby
(18-01-2014، 18:31)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:14)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:10)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيايش^_^

جوووونم؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://lh3.googleusercontent.com/-o8Rgq-RR0bc/UtpjBeS7WwI/AAAAAAAAfvw/Uxq8WJKw6qw/w506-h657/hmuio.jpg
قشنگه؟

نه اصلا"

از تو پرسيدم:/
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(18-01-2014، 18:33)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:31)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین پسرم ببین

مادربزرگت نیایشه خب
عمه هات آرمینا سی سی و دختر بیستاره هستش
و
برادرت نیکولاس خواهرتم بیتا خانومی*
هستش ok

حسام چرا فقط فامیلای در گوشت رو معرفی می کنی ؟!
من و روژی و نسترن و عسل و موناع رو هم معرفی کن ! =|

منم معــرفی بنمــآ :|
(18-01-2014، 18:33)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:32)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:29)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:27)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:25)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي نامردي باش برو ولي بدون هنوزم دوستت دارم
بهتره کم تر دروغ بگی
واس خودت گفتم

من كه نگفتم با كسي دوست نبودم راستشم بهت گفتم يه بار خارج از سايت يه بار هم توي سايت جالا گه خودم ببخشم
گفتم ک
به من ارتباطی نداره
دیگه هم ادامه نده plz

به درك منو باش عاشق كي شدم
برو باو
:|

بچه ها بسه یا بازم میخواین اپلود کنم ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، along boy ، Alijah-1994
بچه ها قضیه چیه دقیقاBig GrinBig Grin

(18-01-2014، 18:34)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:33)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:32)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:29)ساچلين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:27)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتره کم تر دروغ بگی
واس خودت گفتم

من كه نگفتم با كسي دوست نبودم راستشم بهت گفتم يه بار خارج از سايت يه بار هم توي سايت جالا گه خودم ببخشم
گفتم ک
به من ارتباطی نداره
دیگه هم ادامه نده plz

به درك منو باش عاشق كي شدم
برو باو
:|

دوستت دارمـــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كـــ___آش تــ__×و رومـــ×م يــ كــ__م حــ_س خ}جــ_الت دآشتــ__تي و از اولــ_ش
بـــ__ام صــ__×داقـ__ت داشــتي..
چيــ__Heart شد ــتــ__ا حــ__رف از صــ_داقت شــ__د يــهؤ صـــ_د×ات قط شد..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان