امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 17:44)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:41)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:37)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:35)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا میخوام یه رازو بگم برات
پــــــــــــــــــــآری عشقم دلم برات نخود گشت واسع خاطر من اومدی؟بگو آره؟

نع واسه شَوارم اومدم
ژینگولی نفسوم?

مـــــــآمی?

مادرتودیگه کیه؟
به چاری خیانت کردی پاری؟
با اجازه ی شما دخی منع

نع خیانت نکردم
دوتا مآمی دارم بعععله
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 54
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه
آگهی
(18-01-2014، 17:46)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا؟
تارا ؟
نیایش؟
پاری؟

من شمارو میشناسم ! ؟ Tongue
(18-01-2014، 17:46)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا؟
تارا ؟
نیایش؟
پاری؟

جانم مامان
میشه به من بگی
تو الان ناراحتی کع من یع خونواده دارم یا نع
نگاه تو هرچی بگی من بهت گوش میدم
(18-01-2014، 17:46)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:44)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:42)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:41)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:39)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا آبجیم
چون دانشگاه قبول شده
باشد که بقیه هم درس عبرت بگیرن قبول شن ( منظور از بقیه منم =| )
یه جور ایجاد انگیزس !
ساراع اعصاب نذاش برات بمونه ها !
وای فاطمه من الان خودکشی می کنم
به خدا خیلی خره
توام بی جنبه بازی درنیاری بش بگیا

تلفن دستمه
شمارشون چی بود
آهان 22 ******** =)

فاطمه خیلی اعصابم خط خطیه
فاطمه 2شنبه این بغل تو میشینه ها البته اگه بیای
منم میرم پیش یکی از بچه ها می شینم
بابام بگفت نمی ذارم نری!
یعنی دید بدم میاد بمونم حمالی کنم گفت باهاشون بروع
گفتم چجوری گفت نامه می نویسم =)
امروز خیلی خوش اخلاقه می خوام از اخلاقش سود جمع کنم =)
یعنی میای دیگه؟
تارا .. Big Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A ، ساحره شیطونه
(18-01-2014، 17:47)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:44)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:41)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:37)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:35)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا میخوام یه رازو بگم برات
پــــــــــــــــــــآری عشقم دلم برات نخود گشت واسع خاطر من اومدی؟بگو آره؟

نع واسه شَوارم اومدم
ژینگولی نفسوم?

مـــــــآمی?

مادرتودیگه کیه؟
به چاری خیانت کردی پاری؟
با اجازه ی شما دخی منع

نع خیانت نکردم
دوتا مآمی دارم بعععله

مثل من منم دو تا دارم

احمد رضا؟
تارا ؟
نیایش؟
پاری؟

ویداا^___^♥
چــه راضیو میخواستی بــهم بـگی؟؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هووووووووووی من دخدر یا پسر می خوام نبود کسی ؟؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

وزغ|:
حقــته ..
[/quote]

شآید واقعاً دوست داشتمآ ! ؟ Big Grin

[/quote]

دستو از سر تارا بکش این اولیشه
2اسم تارارو تو دهن***** نیار که به****میدم
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
(18-01-2014، 17:43)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان یه تنهای بیستاره خواهرمه

هاع?
تو داداشمی?
من تورودیدم
 سپاس شده توسط along boy ، ساحره شیطونه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان