امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 16:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 16:57)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 16:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافت ! Big Grin
والا این دفعه تقصیر من نبود ! cryingcryingcryingcrying
کم میاری خیلی خنده دار میشی!! Big Grin
شما کلا تقصیر نداری!! :|

مگه شک داشتی عزیز دلم ! ؟ Big Grin
نه به خلافش یقین داشتم!! Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(18-01-2014، 16:55)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه پسرن ؟Undecided

سلام خوفی؟؟Blush
آنگاه که غرور کسی راله میکنی آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران میکنی آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی انگاه که بنده ای را نادیده میگیری انگاه که حتی گوشت را میبندی تا صدای خرد شدن غرورش رانشنوی ...
میخواهم بدانم دستانت را بسوی کدام آسمان دراز میکنی تا برای خوشبختی خودت دعاکنی؟؟؟؟؟؟Huhcry girl
(18-01-2014، 17:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 16:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 16:55)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووو ایمان چه لحن صحبته Angry
.
.
.
سلام مامانی

آفرین احسام خودش شروع کرده !
به پای من بدبخت تموم شد !
بعدشم تو !
خودشم که بی گناه ! Dodgy

من خوشگلم چ کنم ؟؟؟ خودکشی کنم تو خوشحال شی ؟؟؟

امروز بهم گل دادن .... واقعا حال کردم .. چ حالی ... هیچ وقت انقدر به زندگی امیدوار و خوش حال نبودم ...
DodgyBig GrinBig GrinBig GrinTongueHeartHeartHeartHeart

ایمان یه چیز میگم بسوزیآ !
تا حالا هیکل منو ندیدی فقط میدونی قد بلندم !
فردا میام کارت دارم آقآ پسر ! Dodgy Big Grin Big Grin Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 36
فاطمه و عسل خاله خووبین؟
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(18-01-2014، 17:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه و عسل خاله خووبین؟

یه سوال مگه تو خاله ی منی ؟Big Grin
یامنظورت با یه فاطمه ی دیگه بود؟
(18-01-2014، 17:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل واقعا ازت انتظار نداشتم میدونم داری نگا میکنی ! :|

احمدرضا حالم خوب نیست سربه سرم نذار
امیر 2000 نزار ب ی مدیر بگم بیاد جمت کنه!Dodgy
(18-01-2014، 17:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه و عسل خاله خووبین؟

از صب حالم خوب نبود
ینی از دیشب!
(18-01-2014، 17:04)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه و عسل خاله خووبین؟

چع میدونم مگه تو دختر روژی نیستی؟
(18-01-2014، 17:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه و عسل خاله خووبین؟

از صب حالم خوب نبود
ینی از دیشب!

چرا گلم؟
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(18-01-2014، 17:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:04)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه و عسل خاله خووبین؟

چع میدونم مگه تو دختر روژی نیستی؟

ن دخترم حتما منظورت با فاطمه اس من فرنازم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان