دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانتزی های فاطی
یکی از فانتزیام اینه که روزي دخترا هم بتونن مثه پسرا اینقدر قشنگ زير ابرو بردارن!
.
.
.یکی از فانتزیام اینه که پورشه پانامرا دیدم باعجله سوار شم
بگم چرا دیر اومدی
بعدش که راننده رو دیدم بگم : ااا ببخشید فک کردم بابامه !
بعد پیاده شم
.
.
یکی از فانتزیام اینه که یه پتو اختراع بشه که سوراخ سوراخ باشه ، واسه ماهایی که همیشه گرممونه ولی بی پتو هم خوابمون نمیبره
خخخخخخ
.
.
.
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
[/size]
یکی از فانتزیام اینه که توی مترو با صدای بلند با عصبانیت با موبایلم حرف بزنم بگم هم وزن سرش بهتون طلا میدم فقط سرشو واسم بیارید!! مــلــت قیافشون دیدنی میشه : )))))))
[/size]
فانتزی های فاطی
یکی از فانتزیام اینه که روزي دخترا هم بتونن مثه پسرا اینقدر قشنگ زير ابرو بردارن!
.
.
.یکی از فانتزیام اینه که پورشه پانامرا دیدم باعجله سوار شم
بگم چرا دیر اومدی
بعدش که راننده رو دیدم بگم : ااا ببخشید فک کردم بابامه !
بعد پیاده شم
.
.
یکی از فانتزیام اینه که یه پتو اختراع بشه که سوراخ سوراخ باشه ، واسه ماهایی که همیشه گرممونه ولی بی پتو هم خوابمون نمیبره
خخخخخخ
.
.
.
یکی از فانتزیام اینه که سر میز شام وختی که همه دارن غذا میخورن من هی با غذام بازی کنم بعد بابام خَعلی باکلاس بهم بگه آ قربونش برم چرا غذاتو نمیخوری ؟ بعد من با یه لبخند ملیح بگم مرسی پدر میل ندارم … ولی لامصب یا همیشه مِث گاو میخورم یا بابام یه خورده سنگین برخورد میکنه و کلمات رکیک استفاده میکنه که چون اینجا خونواده نشسته از گفتنش معذورم …
.
[size].
[/size]
.
[size][/size]
.
[size][/size]
یکی از فانتزیام اینه که برای چند سال برم خارج و روی وسایل خونه*ام پارچه سفید بکشم
.
.
وقتی برگشتم بتــکونمشون و خـــاک باشه منم از فرصت استفاده کنم سریع تو گردو غبار محو بشم
[size].
.
وقتی برگشتم بتــکونمشون و خـــاک باشه منم از فرصت استفاده کنم سریع تو گردو غبار محو بشم
[/size]
.
[size][/size]
.
[size][/size]
.
[size][/size]
یکی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانتزیام اینه که فانتزی ِ یکی باشم. . .
[size]فانتزیام اینه که فانتزی ِ یکی باشم. . .
[/size]
چیه خب؟؟؟ منتظر ِ غبارید؟؟؟ نداره آقا، نداره. . .
[size][/size]
.
[size]یکی از فانتزیام اینه که توی مترو با صدای بلند با عصبانیت با موبایلم حرف بزنم بگم هم وزن سرش بهتون طلا میدم فقط سرشو واسم بیارید!! مــلــت قیافشون دیدنی میشه : )))))))
[/size]