امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كاريكاتور توهين آميز آمريكايي به ايران

(15-01-2014، 15:59)عاشق وان دایرکشن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 22:03)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 18:58)عاشق وان دایرکشن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 18:36)ماهرخ خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر آمریکا.صدام افتاد تو ریکا.هه هه ههBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آجی سلنا آمریکاییه هــــــــــــــــــــــــــــــا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد ويرايش شد

کجاش ویرایش شد؟
تو منظورت چيه باكي حرف مي زني
منظورمن اسم تاپيكه كه ويرايش شد Dodgy
 سپاس شده توسط ×fteя LifE∀×
آگهی
خب راسته هر چی موتاد و گداست تو این جامعه است تازه آدم با فرهنگ تو ایران کمه crying
من میگم مرگ بر هرچی عرب مال مردم خوار و مرگ بر اون بالا بالایی ها که معلوم نیست دارن با این مردم ساده چی می کنن ....:angry2:
در زندگی خیلی ها برایم دست تکان دادند اما ...
کم بودند دستانی که تکانم دادند ...
 سپاس شده توسط gesooya ، ×fteя LifE∀×
AngryAngryAngryConfused
 سپاس شده توسط gesooya
(15-01-2014، 17:05)tara h m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب راسته هر چی موتاد و گداست تو این جامعه است تازه آدم با فرهنگ تو ایران کمه crying
من میگم مرگ بر هرچی عرب مال مردم خوار و مرگ بر اون بالا بالایی ها که معلوم نیست دارن با این مردم ساده چی می کنن ....:angry2:

ازكجا مي دوني يعني تو ميگه فاسد ترين مملكت دنيا كشور ماستAngry كشورهاي ديگه اينطوري نيستن Dodgyتازه اصن به فرض محال اينطوري باشيم به اونا چه ربطي داره كاريكاتور خودشونو بكشنConfused بيشتر تقصير خودمونه كه به اينا روداديم
 سپاس شده توسط Thyme
خجالت بکشنAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط gesooya ، Thyme
از دولت آمریکا بدم میااااااااااااااد!
برن گمشن!
چون دارن پیشرفت ایرانو با چشم خودشون میبینن این کارارو میکنن!
از قدیم همین بوده!
جنگ نظامی نشد تحریم نشد تهاجم فرهگی نشد توهین وتحقیر
واقعا برا رئیس جمهور و دولت آمریکا متاسفم!
.
.
.
.
.
مرگ بر آمریکا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
كاريكاتور توهين آميز آمريكايي  به ايران 3
 سپاس شده توسط gesooya
اغا من معذرت میخوام,اشتباه کردن شما ببخشیدBig Grin
گرمی دستهای من کم شده دستهاتو بده دستهای سرد منو گرم بکن باد پاییز سرده.
کوروش یغماییHeart
 سپاس شده توسط gesooya
به نظر من حق دارندSleepy
ما کم بر ضد اونا نبودیم؟
تقصیر خوده ایرانیه
 سپاس شده توسط gesooya
(15-01-2014، 17:39)AMIR NJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من معذرت میخوام,اشتباه کردن شما ببخشیدBig Grin
توچرا معذرت بخواي Tongue

(15-01-2014، 17:44)~× like nOboDy ×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من حق دارندSleepy
ما کم بر ضد اونا نبودیم؟
تقصیر خوده ایرانیه

اول اونا شروع كردن توي تاريخمون هست تازه مابه اونا اينطوري توهين نمي كنيم
(15-01-2014، 17:15)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 17:05)tara h m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازكجا مي دوني يعني تو ميگه فاسد ترين مملكت دنيا كشور ماستAngry كشورهاي ديگه اينطوري نيستن Dodgyتازه اصن به فرض محال اينطوري باشيم به اونا چه ربطي داره كاريكاتور خودشونو بكشنConfused  بيشتر تقصير خودمونه كه به اينا روداديم
منطور من این نیست ... ولی همین مولا ها تاحالا چه قدر چرت و پت گفتن ... مردم هم سادن جای خوندن قرآن حرفا اینا رو می خونن راست نمی گم بگو راست نمی گی ... من می گم ما آدما ی خوب چرا فقط لعن و نفرین می فرستیم بیاین یه تلاشی برا بهتر کردن جامعمون پیدا کنیم من هیچ کشوری با تمدن تر از ایران ندیدم و هرگز ایران رو ترک نمی کنم ...cryingcryingcryingcrying
در زندگی خیلی ها برایم دست تکان دادند اما ...
کم بودند دستانی که تکانم دادند ...
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان