امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(13-01-2014، 19:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 373

واا نتیجه این تو و مونایین؟{{:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
یِکـــی بــآمَن حَرف بِزَنــــه :|
(13-01-2014، 19:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی به پایان رسید
امیدواریم از بازی در کنار دوستانتان نهایت لذت را برده باشید

درد بگیرید بازیتونو کردین میکین من بیام؟؟||||:

صفه اصلی رو بزن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
(13-01-2014، 19:52)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففف/:
خَستــــه شُدَم..

بذارExclamation
!!!!!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
تـــآراع میشع لینکــ بازی و بِذآرَم..؟

برآیِ آخَرین بـــآر..!
 سپاس شده توسط T A R A
احسان
بد بوی خودمون!
اشتب نشه
BAD BOY
!!
 سپاس شده توسط T A R A
(13-01-2014، 19:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا؟

تارا احسان دایی مه عایا؟

احسان کیه؟
(13-01-2014، 19:47)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا بیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/playground.php?sid=57999
اوسکول لینک نذار@:

نمیشه بابا هرکاری میکنم نیمیاد /:
چرا بزار باید تعداد کافی رو بزنی -_-
بیا حالا
منم میخوام بیام ثبت نام کردم

http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=58016
اینم واسه منه منم میخوام بیاید با من بازی کنید♥
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

(13-01-2014، 19:53)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واا نتیجه این تو و مونایین؟{{:

؟؟؟!!!!
نمیـــــــدونم والا:|
شاید شک دارم خودمم
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(13-01-2014، 19:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی به پایان رسید
امیدواریم از بازی در کنار دوستانتان نهایت لذت را برده باشید

درد بگیرید بازیتونو کردین میکین من بیام؟؟||||:

صفه اصلی رو بزن
خُب ..
اسمم نوشتم تعداد کیفی استَم زدم نمیاد/:

(13-01-2014، 19:56)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآراع میشع لینکــ بازی و بِذآرَم..؟

برآیِ آخَرین بـــآر..!
بِذا

(13-01-2014، 19:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان
بد بوی خودمون!
اشتب نشه
BAD BOY
!!

داییه شوما؟/:
کی گفته؟
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ★BlAcK EvIl★
(13-01-2014، 19:56)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 19:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا؟

تارا احسان دایی مه عایا؟

احسان کیه؟
(13-01-2014، 19:47)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا بیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/playground.php?sid=57999
اوسکول لینک نذار@:

نمیشه بابا هرکاری میکنم نیمیاد /:
چرا بزار باید تعداد کافی رو بزنی -_-
بیا حالا
منم میخوام بیام ثبت نام کردم

http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=58016
اینم واسه منه منم میخوام بیاید با من بازی کنید♥
هرکی میاد بیاد بازی کنیم -_-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان