امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(13-01-2014، 16:40)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

سوالامنو نجوابیدی!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(13-01-2014، 16:40)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز بز

خخخخخخخ ^______^ !! مـوج میکـزیکـی وووو9999وووو9999وووو999ووووو |:

(13-01-2014، 16:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی!؟
بگو دیه...!>ــــــــــ<

/: بگـم!؟ /: هیچـی وللـش رف . . ولـی یـه چی فهمیـدم نفسـی . . /: احساس میکنم بهم علـآقه

دآرع ^__^ !!

|: البـه . . اون درصدش کمه که دوسم داره |: :| !!

(13-01-2014، 16:39)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 16:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: :| !!

هـع . . ./:
سلیقـــت عـــآلیه بگــو آوآتــآرم خوب...؟:|

آرع ^___^ !!

فـدات

(13-01-2014، 16:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام_-_

سلـآم -___-

(13-01-2014، 16:39)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. .

. . . . علیـک . . . . . T___T
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 339
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، *Nafas*
rF@N£ امروز, 06:30 PM ویرایش پروفایل کاربر کاربر: *Nafas*
چیکارکردی عرفان؟>ـــــ<

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 16:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 16:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام_-_

ایییییش -__- باز این دختره

:|
چي؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH
(13-01-2014، 16:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

rF@N£ امروز, 06:30 PM ویرایش پروفایل کاربر کاربر: *Nafas*
چیکارکردی عرفان؟>ـــــ<

من اینو از بین بردم مگه تو میتونی ببینیش؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کی؟اون؟اهههههههه اخه عشقای تو که یکی دوتا نیسن!کودومو میگی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اهمــــ:|
===>هـــــــآی
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=80814

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=80817

فـاطمـه دایـرکشـن ^__^ نیگـآ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 339
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-01-2014، 16:44)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو از بین بردم مگه تو میتونی ببینیش؟

حالا که دیدم!Angel
چیکارش کردیییییییییییییییییییییی؟>ــــــ<

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 16:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام_-_

ایییییش -__- باز این دختره
من نمیدانم از کی تا حالا تازه واردا برا ما ادم شدن:/
عیضم مشکل داری×بزن=)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان