امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

سلام تارا و مهشید ^_____________^
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
آگهی
(13-01-2014، 13:55)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع*^_^*
سلام^_-
تو شدی مامانبزرگ مامانم^_^
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

تـآرا کـو؟! 0___0
v, sv lki:|

که اینطور {{{:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 314
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-01-2014، 13:55)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع*^_^*
سلام^_-
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

تـآرا کـو؟! 0___0

چیع؟؟:|

تاراع*^_^*
سلام^_-
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

تـآرا کـو؟! 0___0

هـان؟ |: 0__0

بچه ها من برم ناهار بخورم شما همینجا نیگه داریدااا ^____^ فعلن بای تا های (: های بای (: بای های
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 314
 سپاس شده توسط T A R A ، ★MoRpHeUsS★ ، † αƖιєη †
آرع مخشو کار گرفتم!

حالا بگم با اون نام کاربریم بهت چیا گفتم تو بهم چی گفتی!

به بچه ها کامل توضیح بدم!؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ااایی نامرد

آرامیس چرا خصوصی ندادی
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(13-01-2014، 13:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع*^_^*
سلام^_-
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

عـــه^_^
نه عزیزم من مامان بزرگت نیستم تو نتیجه ی منی/:

من پ چی گفتم؟؟ 0.0
گفتم مامانبزرگ ننم:|
مامان مهراوع هستی:/
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
مونا امضاتو عوض کن|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH
(13-01-2014، 13:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم پیدا کنم!
محمد ( دستیار ) میگی دیگه!
هردوشون ^_^
هم مدیرکل هم دستیار عاشق ^_^
[/quote]

عاشق عجب واژه خوبی!
یاد آخرین پیامت افتادم!
بگم........
هآ
عذرخواهی کن تا رسوات نکردم!

در ضمن عاشق بابات!

[/quote]
چرا به خودت میگیری؟
من منظورم اون محمد دستیاره که اولا عاشقم بود :|

احمد گفت احمد رضا بعتره یا محمد من گفتم احمد خیلی بیشعوره محمد بهتره همین ^_^
(13-01-2014، 13:58)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع*^_^*
سلام^_-
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

عـــه^_^
نه عزیزم من مامان بزرگت نیستم تو نتیجه ی منی/:

من پ چی گفتم؟؟ 0.0
گفتم مامانبزرگ ننم:|
مامان مهراوع هستی:/

اوپس|:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 149 مهمان