امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(13-01-2014، 13:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:10)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 12:57)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه اوه اوه احمد اومد اونم عصبانی :/
اه به عاطفه گفتم خفه شع ولی بازم بهت گفتDodgy

نع صفحه شو داشتم ببینم چی میگید!
حافظت یاری نمیکنه بزار کمکش کنم یادت نیس خودت گفتی شمارمو میخوای با هم تو ارتباط بیشتر باشیم منم گفتم بده!
یادت اومد خانوم کم حافظه ( دروغگو . جوگیر )

اینم بگو که بعدش بهت گفتم شوخی کردم جو نگیرتت بعد اومدی گفتی شمارتو بده بحث رو عوض کردم گفتی من شماره میخوام خخخخخخخخ اخرش گفتی نمیدی گفتم نه شوخی کردم یادته؟؟؟؟
من اون موقع چون تو گفتی حالم بده کی ها میای تا منم بیام گفتم اینو بگم جو بدم ببینم چه جور ادمی هستی ^_^
حیف که سایت خرابه وگرنه اونا بهتر بودن نشونشون میدادم (((:

عزیزم بعد محمد حرف حرف منه!
کدوم محمد؟
اگه منظور اون دستیاره اینم اضافه کنم که اونم یه عاشقه م3 تو

مدیرکل!Dodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 305
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(13-01-2014، 13:18)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآنـــــــــــــــــــــــــــــ>_<

بلـــــــــع >___< مـن حسـامم سـوتـی نـده !! >__<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 305
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، † αƖιєη †
(13-01-2014، 13:12)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:10)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:07)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآز من جز ارواح شدمممممممممممم
سلاآآآآآآآآآآآآآآم

سلام کردم

افرین حالا خوبی عــآ یــآ؟

بلی
شبـ؛?
(13-01-2014، 13:18)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام...!!

حِســـآم کــتیه..!!؟؟

منـم !؟ |: :| بلـه!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 305
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
چی نباید اینجوری باشه جرعت کسی میاد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
و اکنون احمد خفه میشود ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 13:19)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا من همه اسمتو مربع ميبينم فقط اچش ميبينمShy

T____T !! جـواب دادی بـرم ببینـم!؟ |: :| !!

/: !! :/ !! :\ !! \: !!
اره گمشو ببينBig GrinBig Grin
(13-01-2014، 13:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ! ؟

ولی نباید اینجوری باشه!

ویندوز یا مرورگرتون چیه ! ؟

با اُ پرا ميام

پس مشکل از مرورگرته!
چون برای یکی دیگه هم اینجوری شده بود!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(13-01-2014، 13:19)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا من همه اسمتو مربع ميبينم فقط اچش ميبينمShy

T____T !! جـواب دادی بـرم ببینـم!؟ |: :| !!

/: !! :/ !! :\ !! \: !!
اره گمشو ببينBig GrinBig Grin

کـور |: نـآبینـا |: عبـضی !! |: T___T
 سپاس شده توسط τοxικ
سکوت بابت لایکایی که کردی 16000 ایول
.......
منم من حسامم
.....
احمد رضا چی شد سارا چی شد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
سلام
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان