امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

عسل نیومده بهحمد سلام کرد :/
ما هم هویـــــــــــج :/
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
(12-01-2014، 16:20)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بريم پارتي مجازي Angel

با کی کجا؟
ارمینا رفت پارتی معلوم نی کوجاس تو نری گم وگور شیا
(12-01-2014، 16:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:18)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فظــ ..

نـفـظ خـو !؟ |:

کـآرت دارم مشتـی !! /:

چيكارش داري؟ o_O
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من بدبخت صد بار سلام کردم کسی جواب نداد
Huh
شبـ؛?
 سپاس شده توسط MONA-GH ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-01-2014، 16:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا رو قبلنا اذیت میکردم!
برا من هنوز همون نویسنده ی هس که زیر همه پست مینوشت بی کیفیت!Big Grin
برا منم تو يه ابلحيAngel

ابلح تویی لوس لوس لوس لوس تازه خر خونم هس یکی بهم لو داد!Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 218
(12-01-2014، 16:20)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منم تو يه ابلحيAngel

بع نکته ی خوبی اشارع کردی

وحالـا جواب ابلحان خاموشيسAngel
(12-01-2014، 16:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
احمد رضا چطوری؟(:

نگا کنید چقد منو دوس داره قربونش برم!Big Grin
فقط به من سلام کرد! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیاقت سلام کردنم نداری:/
بمیری برامBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-01-2014، 16:20)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منم تو يه ابلحيAngel

بع نکته ی خوبی اشارع کردی

اینجوریع نگویادیه کره بزمی افتمSad
 سپاس شده توسط MONA-GH
(12-01-2014، 16:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منم تو يه ابلحيAngel

ابلح تویی لوس لوس لوس لوس تازه خر خونم هس یکی بهم لو داد!Big Grin

كيـDodgy كي بت گفت من اينجوريم بوقلمون؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=484&pid=1414507#pid1414507
مهتاب ایسان بیان گمشیم اینجا بهتره موناع تو هم بیا
منم بیــــــــــــآم؟

:/
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان