امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 15:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203 ریشـو !! |: :|

الان کنار موهامو سفید کردم با ریشم یکی شد مدیرمون تا 4 شنبه بهم اولتیماتم داد!
بیشتر گیرش رو پشت موهام بود آلمانی با تغییرات خودم کتاه کردم آخه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203 خـآک تـو سـرت |: :|

حـداقـل ریـش داشتـی جـذبـه داشتـی !! T__T
خب منم الان ریشم با کنار های موم یکی شده خیلی باحاله!Big Grin

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203 حـآلـا یـه چـی گفتـم جـو بـرت نـدارع!! |: :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203
آگهی
(12-01-2014، 15:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد این همون عاطفه زنته؟Big GrinTongue

من مجردم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
سلام^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-01-2014، 15:12)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برینم برات گفتگوDodgy

منم پش بندش شاشیدمDodgy
شوما خوب کاری کردیBig Grin
(12-01-2014، 15:19)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها لطفا مودب باشین......Dodgy

این حرفای مسخره چیه......؟؟؟؟؟Dodgy

فرهنگتون در همین حـــــده شماها؟؟؟؟؟؟Dodgy

من مصابم قاطی میشه اینایی که گفتی برام پشمن خخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(12-01-2014، 15:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـس کنـیـد بچـه هـآ ..
انقـد ب تآپیک گفتگو آزآد فوش نـدیـن ..
نمیآد ...؟
فلن دیـه هیچ مـدیـری جـز من آن نی ..
منم ک نمیـشه تآپیک گفتگو بزنم ...(!)
پَ اِنقَد وآس مآ فوش نـدیـن ..
یآ حدآقل بد نـی اَ ***** استفآده کنیـن ...
اگـه بخوآین ادآمـه بـدیـن اخطآر میگیریـن ..
صــَــبر کنیـد ببیـنم میـشه یه مـدیـر بخش گفتگو گیـر بیآرم تآپیک بزنه یآ نَ ..
بس کنین>_<

مثلـه مَـن مگـه نـع صبـآ جـونمع ؟! (: !! تـو هـم حـرص نخـور فـدات !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(12-01-2014، 15:19)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها لطفا مودب باشین......Dodgy

این حرفای مسخره چیه......؟؟؟؟؟Dodgy

فرهنگتون در همین حـــــده شماها؟؟؟؟؟؟Dodgy
نه بیشترههDodgy
رو نمکنیم که ریا نشهDodgy
(12-01-2014، 15:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 15:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد این همون عاطفه زنته؟Big GrinTongue

من مجردم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع جـون عَمـت |: :| گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 203
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
slm Big Grin
man dooste super star hastam
Angel
(12-01-2014، 15:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
سلام باربارایی ^_^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان