امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(08-01-2014، 19:55)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشكليه؟Dodgy

امروز دعوا نكردم  شب خوابم نمبره ....

DodgyDodgy
جاستين انگار  ارسيه باباشه...

جاستين منگله Big Grin

به منگل توهین شد Big Grin

(08-01-2014، 19:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:47)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:45)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس...

خوب بفرما اخطارBig Grin
مگه کرم دارم؟
شايدUndecided
(08-01-2014، 19:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام زاده جاستین بیبر25r30
هووووووووووو>_<
مشكليه؟Dodgy

امروز دعوا نكردم شب خوابم نمبره ....

DodgyDodgy
جاستين انگار ارسيه باباشه...

جاستين منگله Big Grin
:|
سکوت میکنم:|

ترسيدم جوجه ماشينيDodgy

يه نكته من بيشتر نيستي بگم خودت فرار ميكني و ديگه اين دورو ورا پيدات نميشهDodgy
ت خوب ما بد-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(08-01-2014، 19:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـاستیـن تیمبـرلـآک فقـط |: !!

Ilove You justin
ایسان توهم؟-_-

تـو کـه منـو نـمـوخـوآی !! /: |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 406
(08-01-2014، 19:56)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:49)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه سپاسی رد و بدل میکنن.......

مگه دکمه سپاس ما برق دارهUndecided
من کلی بهت سپاس دادم اما تو فقط یه بار دادی در اضاش. (نکترو گرفتی)

اگه به سپاس هام نگاه کنی در میابی که فقط برای سلام دادن ازس استفاده میکنم
بعضی وقتا هم تو عکسی از خودتان و اتاق شخصیتان
کلا خیلی گنده دماغمBig Grin
غلطShy

به من 3 دفعه داديBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ج سوالامو بدین >__<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
گل رز * نوشته است:سلام می خواستم بگم اگه ستا ره هایم زیاد نشه من از این سایت می رمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

چیزی نگم بهتره |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 406
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-01-2014، 19:56)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود حرف بزنیم تا 4100 بره نسخه بزنم. بعدش اول دوم شید Big Grin

|||||||||: نـاجنـس :|||||||||

میگـم مـن فـردا نیستـم جـآن عشقـت کـه مـن میـدونم کیـه !! ((:

الـان بـزن و منـو اول کـن !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 406
 سپاس شده توسط ERF@N
(08-01-2014، 19:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:55)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشكليه؟Dodgy

DodgyDodgy

جاستين منگله Big Grin

(08-01-2014، 19:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:47)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه کرم دارم؟
شايدUndecided
(08-01-2014، 19:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووو>_<
مشكليه؟Dodgy

امروز دعوا نكردم شب خوابم نمبره ....

DodgyDodgy
جاستين انگار ارسيه باباشه...

جاستين منگله Big Grin

ترسيدم جوجه ماشينيDodgy

ت خوب ما بد-_-
افرين بچهWink

مشكليه؟Dodgy

DodgyDodgy

جاستين منگله Big Grin

(08-01-2014، 19:45)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس...

خوب بفرما اخطارBig Grin
مگه کرم دارم؟
شايدUndecided

(08-01-2014، 19:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام زاده جاستین بیبر25r30
هووووووووووو>_<
مشكليه؟Dodgy

DodgyDodgy

جاستين منگله Big Grin

ترسيدم جوجه ماشينيDodgy

احسان دوباره دعوا میکند.....
(پشم اژدها):112:
25r30
BYE
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(08-01-2014، 19:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برای بارباراع:ا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 406
مرسی عخشم^_^
 سپاس شده توسط pink lady
من مطمئن هستم این داره تبلیغ می کنه اما مدرک ندارم

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=111323
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان