من چه سوتی بدی دادم اینجا :|
حواسم نبود سوژس با صندلی داغ اشتبا گرفتمش -____-
|
متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" |
|||||||||||
من چه سوتی بدی دادم اینجا :|
09-01-2014، 14:02
به اخلاقم از1 تا 10 چن میدی؟10
خوش اخلاقم؟اوهوم خوش سلیقه ام؟اوهوم تا حالا بت فوش دادم؟نــَع=| منو ت یه کلمه توصیف کن؟هندونه=|(ازخدات باشه من هندونه خیلی دوس دارم=|) کدوم نامکاربریم بهتره؟ قبلــیــه=| مامان خوبی هستم؟نسبت خانوادگیمون دورع اشنایی ندارم=/ به اواتارم از 1 تا 10 چن میدی؟5 به امضام چی؟7 درسم خوبه به نظرت؟چع میدونــَمـ:| یه شکلک بزار برام؟ ی کتاب بم معرفی کن؟ThE VaMPiRe DIaRIeS یه نصیحت؟انقد خودتو پنهان نکن>___< بدتدین اخلاقم؟اخلــآق بــَدی نــَدیدم<__< یه فوش بم بده؟اُسکل پلشت^__^ خوشگلم؟نــَدیــدمــت وآلآ=| باحالم؟بــد جــور=) از خودرازیم؟=|بــهـ هــیــچـ وَجــهـ یه اسم برام بزار؟تیرانوزاروس=| سوالام سخت بودن؟ 0_0 >___>
10-01-2014، 11:28
به اخلاقم از1 تا 10 چن میدی؟10.75!
خوش اخلاقم؟ای|=...بدون دروغ آرع^ـــ- خوش سلیقه ام؟yes تا حالا بت فوش دادم؟اوهووووم....زیاد-ــ^ منو ت یه کلمه توصیف کن؟کلاس هفتمی!(چون واقعا هفتمی!) کدوم نامکاربریم بهتره؟هر دوتاش^ــ- مامان خوبی هستم؟yes به اواتارم از 1 تا 10 چن میدی؟7.75 به امضام چی؟6.5 درسم خوبه به نظرت؟علامه چی چی بود! نیستم کع...!! یه شکلک بزار برام؟ ی کتاب بم معرفی کن؟TUNNELS OF BLOOD یه نصیحت؟یاد بگیر سپاس بدع>ـــ< بدتدین اخلاقم؟یکم فوش ندع-ــ^ یه فوش بم بده؟آدم!!!! خوشگلم؟ندیدمت-ــ- باحالم؟آفکورس! از خودرازیم؟=| یه اسم برام بزار؟آنتی اسکل سوالام سخت بودن؟ 0_0<ـــ> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
10-01-2014، 20:07
☆★ super star★☆
عـآقـآ مـآ هــر چـی نوشتیـم وآس خنـدسـآ.(!).. به اخلاقم از1 تا 10 چن میدی؟8.5 خوش اخلاقم؟ عـآره...(!) خوش سلیقه ام؟سـلیـخت خوبـــع... تا حالا بت فوش دادم؟ تـو دلت عـآرع فـک کنم...(!)+++خیـلی غلط کـردی...:||| منو ت یه کلمه توصیف کن؟بلیـــــــبـــر...♥...=||| کدوم نامکاربریم بهتره؟آخــری...♥ مامان خوبی هستم؟ بآس بعدآ اَ بچت پرسیــد به اواتارم از 1 تا 10 چن میدی؟7.5 به امضام چی؟ آخخخخ اون I ♥ SLEEP حــرف نـدآش... درسم خوبه به نظرت؟ نیـــدونم... یه شکلک بزار برام؟ ی کتاب بم معرفی کن؟ مـیخوآی گـریه کنـی یـآ بخنـدی؟! یه نصیحت؟ نمیـدونم ... اَلآن مـخم کـآر نمیکنـه ...بــرو بیگی بخوـآب بدتدین اخلاقم؟ نمیدونم!×! یه فوش بم بده؟ ******* خوشگلم؟عـآشخ موهـآتم باحالم؟ خوبـــــــــــــــــــــــ*^_^*ـــی از خودرازیم؟=| نــــــــــــــــــُـــــچ:||| یه اسم برام بزار؟ مـــــرغ مـآهـی خـوـآر...(الان نمیدونم چرا اینو گفتم)... سوالام سخت بودن؟ 0_0 بـه هـؤ حـآل هـر چـی بود مـآ ج دآدیــم...(!)
10-01-2014، 22:24
(10-01-2014، 20:07)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که عاشق موهای همه هستی :|| راستی رژینا زیاد نشستی جانم ؟ ^_-
23-01-2014، 22:45
اگه میشه منم دفعه ی بعد بشینم ببینم بچه ها درباره ی من چی میگن ! =)
08-02-2014، 20:43
متهم اين هفته~>
☆★ super star★☆ 8===> :| اره ^__^ اوهوم!!امضاتو دوس ارعم :| خوش سلیقه ای رژی:| اره اره دادی:| خخخ^__^ شعرم ساختی دربارم!! باربارا یا این:| خوب این :| ولی قبلی ام باحال بوداع! مگهــ مامانی؟؟:| اهاع ارع ارع !!! 9 عالیع 10 اره! کتاب:| کتاب درسی سال سوم راهنمایی ادبیات! قهرنکن با من! قر میکنی با من! بزغاله!:| نومودونم اره فک کنم! ارع^__- ارع^__- هاع0__0 نه نه باری کجو کُله! نهــ :| دافظ
13-02-2014، 11:38
نِـــــــمیشنآسَـــم''∟←♥
14-02-2014، 14:38
لدفن با ي رنگ ديه ج بدين=)]
متهم اين هفته~> ☆★ super star★☆ به اخلاقم از1 تا 10 چن میدی؟ 9 خوش اخلاقم؟ بدک نیستی خوش سلیقه ام؟ نمیدونم تا حالا بت فوش دادم؟ نه منو ت یه کلمه توصیف کن؟ باحالی کدوم نامکاربریم بهتره؟ اسماتو نمیدونم مامان خوبی هستم؟ هه چمیدونم به اواتارم از 1 تا 10 چن میدی؟ 9.9 به امضام چی؟ 9.9 درسم خوبه به نظرت؟ آره یه شکلک بزار برام؟ ی کتاب بم معرفی کن؟ نمیدونم یه نصیحت؟ سئوالت چرت نپرس بدتدین اخلاقم؟ بداخلاقی یه فوش بم بده؟ من با ادبم خوشگلم؟ ندیدمت باحالم؟ آره از خودرازیم؟=| یه کم یه اسم برام بزار؟ کله پفکی سوالام سخت بودن؟ 0_0 زیاد نه [/quote]
14-02-2014، 14:49
به اخلاقم از1 تا 10 چن میدی؟ اومــ... 7 خوبه
خوش اخلاقم؟نه زیاد خوش سلیقه ام؟ آرع خعلی^_- تا حالا بت فوش دادم؟ بلی بلی منو ت یه کلمه توصیف کن؟ مـوجـی(: کدوم نامکاربریم بهتره؟ هـمـین خوبه مامان خوبی هستم؟ برای بچه هات آرزوی موفقیت میکنم به اواتارم از 1 تا 10 چن میدی؟ یادم نمیاد چی بود به امضام چی؟ اونم یادم نیس درسم خوبه به نظرت؟ شاید یه شکلک بزار برام؟ شکلک مخصوص من ===> ی کتاب بم معرفی کن؟ مجموعه ترس ولرز آر ال استاین یه نصیحت؟ منو دوس داشته باش|: بدتدین اخلاقم؟ییهو با آدم بی دلیل قهر میکنی یه فوش بم بده؟ **** خوشگلم؟نع باحالم؟اصلا از خودرازیم؟=|چه جورم یه اسم برام بزار؟ ترک بزرگ:D سوالام سخت بودن؟ 0_0 نـوپ سـخـن آخـر مـن===> خیلی دوست دارم(: !! ♥ | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|