امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(08-01-2014، 12:14)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:12)Rangi Rangi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:04)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر آمریکا :301:

مســک>_<

یا امام زاده بیژن Confused
شما؟؟؟؟

-____________-

راسی من بات قــر بودم-_-
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Albert wesker
آگهی
(08-01-2014، 12:16)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخBig Grin
اویل 4 اسلحه های بینهایتو باز کردی؟؟؟
من تو اویل 5 تفنگ های بینهایتم باز کردم

اویل 4 آره ..

توی اویل 5 خیلی بد شانسی اوردم ؛ بازی 4 بار خراب شد ، مجبور شدم از اول نصب کنم ..

ولی خب save هاش تو اکانت ذخیره شده بود ..

به هر حال دیگه حالمو گرفت ..
 سپاس شده توسط Albert wesker
(08-01-2014، 12:16)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:13)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اویل 5 رو خیلی وقت پیش تموم کردم ولی الانم بازی رو سیستمم هست.اویل 4 رو که دهنشو سرویس کردم فک نکنم کسی مث من تو اویل 4 مهارت داشته باشه.هیچ کس تو اویل 4 نمیتونه منو بکشه :301:

اویل 4 رو خانوادگی به اف دادیم  :|

طوری که مثلا مادرم 7 بار تمومش کرد =)))

خخخخخخخBig Grin
تو اویل 4 دیگه !
من که نتونستم باز کنم ولی 5 باز کردم !
شادی خانوم خوشوقتم
(08-01-2014، 12:12)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونروز اومده بود انجمن من ، میگفت اینقد از فلشخور بدم میاد ؛ دیگه نمیرم :|
اع؟!
شومپیت...>ــــ<
مهتاب چرا کله تیلورو ا تو امضات بریدی؟!
عاقا یکتون بیاید انجمنامونو عوض!(sub zero ؛ChaRisMa)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Wanton
(08-01-2014، 12:19)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:13)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اویل 5 رو خیلی وقت پیش تموم کردم ولی الانم بازی رو سیستمم هست.اویل 4 رو که دهنشو سرویس کردم فک نکنم کسی مث من تو اویل 4 مهارت داشته باشه.هیچ کس تو اویل 4 نمیتونه منو بکشه :301:

اویل 4 رو خانوادگی به اف دادیم  :|

طوری که مثلا مادرم 7 بار تمومش کرد =)))

خخخخخخخBig Grin
تو اویل 4 دیگه !
من که نتونستم باز کنم ولی 5 باز کردم !

باید تو اویل 4 تمام درجه هاشو بری بعد یه اسلحه بی نهایت برات باز میکنه ولی خیلییییییییی گرونه.باید پول جمع کنی بخریش اون یکی اسلحه ی بی نهایت رایگانه
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Wanton
(08-01-2014، 12:17)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:14)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین
اخوی مث این که
خواهرا برداشتنBig GrinBig Grin
باز کی میخواد برع کربلا باووووو صب کن بینم خواهرا جیب تو رو چی کار داشتن ؟!Big Grin
فضولی میکردن
ببینن چی دارم تو جیبمBig GrinBig GrinBig Grin
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-01-2014، 12:19)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی خانوم خوشوقتم
(08-01-2014، 12:12)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونروز اومده بود انجمن من ، میگفت اینقد از فلشخور بدم میاد ؛ دیگه نمیرم :|
اع؟!
شومپیت...>ــــ<
مهتاب چرا کله تیلورو ا تو امضات بریدی؟!
من کشتن دوس دارم کلا=|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط *Nafas*
(08-01-2014، 12:20)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:17)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:14)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین
اخوی مث این که
خواهرا برداشتنBig GrinBig Grin
باز کی میخواد برع کربلا باووووو صب کن بینم خواهرا جیب تو رو چی کار داشتن ؟!Big Grin
فضولی میکردن
ببینن چی دارم تو جیبمBig GrinBig GrinBig Grin
سوراخ D :
(08-01-2014، 12:18)Rangi Rangi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:14)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:12)Rangi Rangi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 12:04)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر آمریکا :301:

مســک>_<

یا امام زاده بیژن Confused
شما؟؟؟؟

-____________-

راسی من بات قــر بودم-_-

آهااااShy
سلام خوبی؟؟چه خبر؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Rangi Rangi
(08-01-2014، 12:19)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موسیقی ؟

با ادبیات عوض میکنم =))
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان