امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(06-01-2014، 12:51)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:34)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نروع>.<
هسم
سلام روژی^_^
چطوری الاخ؟^_-

خوبم خری^_^
سلام میترا^_^
سلام خوچگلم ..

خوبی؟^_^
روژی تو الاخ بودی قاطی نکن-_-
مینم-_-
ولی من گفتم چطوری الاخ توهم گفتی خوبم خر-_-
اشتب گفتی دیه:|
آگهی
ماماننننن بزرگ
نرووووووووو
(06-01-2014، 12:53)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم بوقی رژی....

من دوست داشتم...ولی با عاطفه دوس شدی دیه....

^ـــــ[sup]@[/sup]
اولا من با عاطفه دوس نیستم نمیدونی ضر نزن-_-
دومن ت اول برو اون شوهرتو جم کن:|
پس اون موقع خاله زنک تو پ.خ به من گفت با عاطفه دوس شدی....

اون شوهرم نی...
هیشکیم نی....
من از این مسخره بازی خسته شدم>ـــ<

شدیم عروسکای خیمه شب بازی...
نمیدونیم آش کیه لاش کیه....

تنها دوست من اینجا مهتاب و ستارع و رسول و احسان و تاران>ـــ<
اونا دوستای واقعی منن...اونا منو مشناسن
بقیتون کشک به تمام معنا>ـــ<

بای
نکن این کارو:|
نمیخوام از توهم متنفر شم:|
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
نسترن...
فدات بم بگو مهرآوه...حالم دیه داره به هم میخوره...
$ــ%
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 274
(06-01-2014، 12:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:51)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری الاخ؟^_-

خوبم خری^_^
سلام میترا^_^
سلام خوچگلم ..

خوبی؟^_^
مینم-_-

تو منو ب اشتبا انداختی-_-
(06-01-2014، 12:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماماننننن بزرگ
نرووووووووو
مامان بزرگ کیه؟0_0
ت کع مامان بزرگ نداریع:|
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
سلام : )
(06-01-2014، 12:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2014، 12:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم خری^_^
سلام میترا^_^
سلام خوچگلم ..

خوبی؟^_^
مینم-_-

تو منو ب اشتبا انداختی-_-
:|
رژی من تو رو دوس دارم...

اگع اینجا نگم ولی همیشه دخیمی....

ولی مسخره بازی تمام....نه دخی نه آبجی نه بچه نه شوهر....

اسم هم رسم هم...شدیم مث عروسک-ــ-
دارع تعداد متنفرین زیاد میشه:|
حالم بهم خورد:|
بای:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان