امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

3نفر دارن ثبت نام می کنن !!!!!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط Alijah-1994
آگهی
(04-01-2014، 18:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 18:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ.........

دختر نمی خوای بری پیش مامانت؟

من بابا ميخوام اول
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 189
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(04-01-2014، 18:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا مال منو عوض کرد ؟
توشانس داری.p336
(04-01-2014، 17:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:54)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:45)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ت دیه دخدر محبوبم نیستی فاطی دخدر محبوبمه^___^

مامان بازم از این کارا می کنم =)
هوووووووم؟>_<

(04-01-2014، 17:46)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیشو ببند-_-
اعصاب ندارما-_-

خب حالا نمیخواد گریه کنی...
.
.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(04-01-2014، 17:40)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی هست

س ل ا م ...Big GrinTongue
هه هه هه نمکدون-_-
بخندین ی بار زایه نشه:|

فقط یه بار بخندن؟؟؟؟
.
آخ که تو چقد مضخرفی.....TongueBig GrinBig GrinBig Grin
بیسواد، اونم مینویسن"ضایع" نه "زایه"..
نچ نچ نچ... چجوری درس خوندی؟؟؟
ت نمیخواد به من املا یاد بدی :|
خروس دریایی افغانستانی:|

من ناراحت نمیشم.. هرچی میخوای بگو...
خب غیر از "خروس دریایی افغانستانی" دیگه چی هستی؟؟؟
راستسی تو کشورتون افغانستان مگه دریا هم هست؟؟؟
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 189خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
(04-01-2014، 18:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3نفر دارن ثبت نام می کنن !!!!!!!!!!!!!
ایشالا
(04-01-2014، 17:56)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:55)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:52)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز منم حوصله ندارم
به خدا ادامه بدیم می زنم زیر گریه
بسه
فقط اینو بدون که دیگه نگو درد دل کن چون دیگه هیچی بهت نمی گم
چون بعد این اتفاق میفته
بازم مثل قبل میشیم دوتا دوست نا آشنا که فکر می کنن با هم آشنان
پس تموم کن
هر چی گفتیم رو فراموش کن

اههههههه
توچته ؟ من واقعا نمی فهمم . همیشه نامفهموم صحبت می کنی . عین ادم بگی برات اتفاقی میفته؟
امروز به من خیلی مدرسه خوش گذش
امتحانمو خوب دادم
تو چطور؟
فاطمه به خدا کم داریBig Grin
اره خوب بودش
(04-01-2014، 18:04)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن توچرادرخواست نویسندگی نمیدی؟
درخواست دادم حتی فعالیتم مم از مدیر های اون بخش خیلی بیشتره ولی..............
(04-01-2014، 18:05)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 18:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 18:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ.........

من بابا ميخوام اول
مگه بابانداری؟
(04-01-2014، 18:06)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:56)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:55)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:52)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز منم حوصله ندارم
به خدا ادامه بدیم می زنم زیر گریه
بسه
فقط اینو بدون که دیگه نگو درد دل کن چون دیگه هیچی بهت نمی گم
چون بعد این اتفاق میفته
بازم مثل قبل میشیم دوتا دوست نا آشنا که فکر می کنن با هم آشنان
پس تموم کن
هر چی گفتیم رو فراموش کن

اههههههه
توچته ؟ من واقعا نمی فهمم . همیشه نامفهموم صحبت می کنی . عین ادم بگی برات اتفاقی میفته؟
امروز به من خیلی مدرسه خوش گذش
امتحانمو خوب دادم
تو چطور؟
فاطمه به خدا کم داریBig Grin
اره خوب بودش

منم همین طور =)
(04-01-2014، 18:05)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ.........

من بابا ميخوام اول
اون یع عمر بزرگت کرده این جای دستت درد نکنس؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان