امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 174

سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Alijah-1994
آگهی
(04-01-2014، 17:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Fatemeh2012' pid='1392785' dateline='1388844001']
من نمیدونم شما دو تا خواهر چرا وقتی اسم شوهر میاد انگار که آلرژی دارید سریع عصبی میشید
خجالت نداره که
این همه آدم شوهر دارن خو

خاله Dodgy

بعله ^_______^
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH
(04-01-2014، 17:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانSad
قهر قهر قهر تا روزه قیامت

اره این جووری نع
یه عمر بزرگت کردم بع اینجا رسوندمت
میدونی وقتی سیگاری شدی چه دردی کشیدم
نع دیگه نمیدونی مامان نیستی که
حالا چون بابا نداری میگی قهرپواقعا که نمیدونستم همچین دختری هستی
من میرم دیگه هم نع من مامانتم ونع تو دخترم
(04-01-2014، 17:02)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان خونه بابايم
من الان مامانت نیسم=|

مامان من هستی؟ =|
ارع^_^
ت بهترین دخدر منی^_^

موناع معذرت می خوام همکاریم باهات قطع شد
مامان جووووووووووووونم چه خبرا؟ خوش می گذره؟
سلامتی^_^
بعله ^_-
به ت چی خوش میگذره؟^_-
ایشالا بعد از امتحانا منو و ت و نسترن میریم لندن^_^
قَهرَم
دیگه درس نمی خونم می رم معتاد می شم
بچه که بابا نداشته باشه همین می شه دیگه
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، MONA-GH
(04-01-2014، 17:02)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:57)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان معذرت =)
بابا راستی منم پول می خواما تازه ماشینم باید برام بخرری چون خالم قول داده واسه آرمینا بخره نمیشه که اون داشته باشه من نداشته باشم که =|
من ماشین می خوام

الان با کدوم بابا هستی؟؟؟TongueTongue

تو بابای من نیستی >_<

(04-01-2014، 17:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:02)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان مامانت نیسم=|

مامان من هستی؟ =|
ارع^_^
ت بهترین دخدر منی^_^

موناع معذرت می خوام همکاریم باهات قطع شد
مامان جووووووووووووونم چه خبرا؟ خوش می گذره؟
سلامتی^_^
بعله ^_-
به ت چی خوش میگذره؟^_-
ایشالا بعد از امتحانا منو و ت و نسترن میریم لندن^_^

آخ جان
ماشینم می خری برام؟
خونه هم می خوام
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Alijah-1994
روژی من میرم درس بخونم بایییییییییی
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
من ميرم درس بخونم باي
(04-01-2014، 17:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانSad
قهر قهر قهر تا روزه قیامت

اره این جووری نع
یه عمر بزرگت کردم بع اینجا رسوندمت
میدونی وقتی سیگاری شدی چه دردی کشیدم
نع دیگه نمیدونی مامان نیستی که
حالا چون بابا نداری میگی قهرپواقعا که نمیدونستم همچین دختری هستی
من میرم دیگه هم نع من مامانتم ونع تو دخترم
راست می گی؟
بچه ها تورو به خدا به من هم بگیدcrying
إنقدر دوست دارم که نگران خودمماما باز جونمو میدم واسه با تو بودنم:p318:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان