امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

بچم كيه؟
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 165
 سپاس شده توسط احمد رضا 666
آگهی
(04-01-2014، 16:34)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هايـــــ

س ل ا م ...
چطوری؟؟Tongue
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 165خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Alijah-1994
دیه اخرشهAngry
دیه نشنوم بم بگین مامانAngry
کیصافتاAngry
فقط نسترن دخدرمه همینAngry
فهمیدیAngryبای
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(04-01-2014، 16:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:38)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:35)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من چهار تا بچه دارم دارم دیوونه میشم فک کن مونا ارمینا باهم ابجی شن من بد بخت میشم
هههههههه منو موناع به این گلی!!
مگه چمونه؟

شما چتون نیس
اگع با هم باشین دست گل به اب میدین

نه آبجی و دختر خاله ی من خیلی هم گلن

خاله ماانت بهت ادب یاد نداده چرا میپری وست حرف هان ؟
ولی ایشکالی ندارع میبخشمت(:

نع یاد نداده
میگم من چرا این طورین ؟!
نگو تقصیر این مامانم بوده
خاله آخه چون بابا بالا سرم نبوده این طوری شدم ولی اشکال نداره از امروز بابا دار میشم =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(04-01-2014، 16:39)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:35)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجییییییییی:hlp:
دوونه شدم من میرم بچه هامو مزدم ب ت :hlp:
بایcry2

نع من چهار تا بچه دارم دارم دیوونه میشم فک کن مونا ارمینا باهم ابجی شن من بد بخت میشم
مگه چمونه؟

شما چتون نیس
نه خیرمSleepy
ما خیلم خوبیمSleepy
مامان مامان امتحانامو تا الان خیلی خوب دادم

ببینم معدلت چند میشه بالای 19 بشه من واست ماشین می خرم
سیـــــــــــــلام!!Heart
     خـــــــــــــدایا حواست هست؟؟؟
  صـــــــدای هق هق ام از همون گلویی می اید.......
 که از رگش به من نزدیکتری!!!!
منم بابا می خوام...مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانcry2
بابا :hlp::hlp::hlp: منم بچت مامان باهام قهر كرد
(04-01-2014، 16:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیه اخرشهAngry
دیه نشنوم بم بگین مامانAngry
کیصافتاAngry
فقط نسترن دخدرمه همینAngry
فهمیدیAngryبای

مامان امکانش هست منو الان بخوری؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(04-01-2014، 16:41)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:38)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چمونه؟

شما چتون نیس

نه آبجی و دختر خاله ی من خیلی هم گلن

خاله ماانت بهت ادب یاد نداده چرا میپری وست حرف هان ؟
ولی ایشکالی ندارع میبخشمت(:

نع یاد نداده
میگم من چرا این طورین ؟!
نگو تقصیر این مامانم بوده
خاله آخه چون بابا بالا سرم نبوده این طوری شدم ولی اشکال نداره از امروز بابا دار میشم =)

بيا ترف من نامرد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان