امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

فاطمه پ خ
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 156
 سپاس شده توسط Alijah-1994
آگهی
(04-01-2014، 16:15)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم
اییییییش:|
تازه اارد:|
(04-01-2014، 16:15)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انگار حروهم اينجا يكيب بگه كه خودم انجام نه روحم

س ل ا م...
.
.
پس روح نیستی...Tongue
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 156خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط MONA-GH
(04-01-2014، 16:17)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه پ خ

نمی دونم موناع
بر و بچ کمک کنین چطوری اذیت کنیم مامانمون رو
فقط تو پ خ بدید بهمون که خبردار نشه مامانمون
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

من يه كسيم يه اسمي دارم يه فاميلي دارم يه سني دارم
تفهيم شد؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
خدافس¡
ممنون کع پاسخ میدین بهم¡¡ :|
:O
(04-01-2014، 16:15)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:12)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:07)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان خوب شد گفتی همه بهت ابراز علاقه کردن =)

خب حالا تو چرا حسودی میکنی؟؟/TongueTongueTongue

حسادت یکی از خصلت های انسان است .

ههههههه.... ولی نه از خصلت های خوبTongueTongue
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 156خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
(04-01-2014، 16:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:15)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم
اییییییش:|
تازه اارد:|
الان ايشت براچيه ديقا؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(04-01-2014، 16:19)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس¡
ممنون کع پاسخ میدین بهم¡¡ :|
:O

دوست ندارم >_<
مامان تو رو از ما بیشتر دوس دارع >_<
من آخر سر تو رو می کشم =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: along boy، Justin-1994، شارمیتا2 کاربر پنهان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان