امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

کیا نبرد با شیاطین رو خوندن؟؟
من کتابام توقیفه تا اخر امتحانا):
30 ام:/
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(01-01-2014، 19:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:53)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:52)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:48)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:45)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان مونا راست می گه ~_=~

قهرم!

بی جنبه

راسنتی منو شهر بازی نمی بری؟
من شهر بای خیلی دوست دارم مردیکه¡¡¡

میبرمت

بستنی برام می خری؟

آرعSmile
(01-01-2014، 19:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامییییییییی من دارم دیووونه میشم
ارمینا من دارم مامان بزرگ میشم؟

نه مادر جان....شوخی کردم...
دوماد دار شدی نه نوه دار....بچه کجا بود؟
هنو زوده!
چرا دیوونه میشی دخی؟ ○_○

موناع اشغم چیه؟شماره گوشیت رو همکه ندادی-ــ-

آرمینا ○_○
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 386
(01-01-2014، 19:58)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا نبرد با شیاطین رو خوندن؟؟
من کتابام توقیفه تا اخر امتحانا):
30 ام:/

من
(01-01-2014، 19:57)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:53)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:52)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:48)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی جنبه

میبرمت

نمیبینی ارمینا دوست نداره برو دیگه چه سیریشی هستی

تو ** خورشی

محممممممممممممممممد >__<
(01-01-2014، 19:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عینک بزن ببینی دخی@ــ@

________________________________________________________________________________​____________________________
رزی-.-
باوشع^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^

مامان دارم دیووونه میشم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(01-01-2014، 19:57)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:56)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:54)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:52)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:49)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی می گه من شو هر ندارم؟
من شوهر دارم مامان
....
هو محمد با مامانم درست حرف بزن

برو پیش مامان جونت

چشم ○_○
دیگه پیش من نیا
باشع؟

چشم

راستی مریم پرو شده
از طرف من بزنش
(01-01-2014، 19:56)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم shellshocklive2.com بازی کنم. هرکی هست erfan iran رو اد کنه
یکش خیلی باحال تره
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 386" />
(01-01-2014، 19:58)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبرمت

نمیبینی ارمینا دوست نداره برو دیگه چه سیریشی هستی

مامان جونم. ...محمد شوهرمه!

دیگه من مامانت نیستم دیگه طرف من نیا
نیایش واسه تو مرد

ممممممممآممممممممآن.....نه تورو خدآ...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان