01-01-2014، 9:40
زندگی پانتومیم است...
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||
01-01-2014، 9:40
زندگی پانتومیم است...
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای
01-01-2014، 12:22
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش ...
01-01-2014، 12:40
בنیــآے بـבوלּ
تــُـو شباهَتـــ عَجیبــے بــا ایـלּ غـُروبــْ هـآے لـَعنتـے בارב בلـ♥ـگیـر و בلْ گیــر و בلْ گیــ ــر
01-01-2014، 12:47
اینا رو چجوری مینویسد دمتون گرم قزیه رو هم بشکافید
01-01-2014، 12:58
توجـــــه لطفـــــا :
" عـــــاشقــــــــش نشــــــــویــ ـد! ! . . . به انــدازه همـــــه یتــان برایــــــش عـــاشقـــــــی کـــرده ام !
01-01-2014، 14:33
دیشـــب خـــدا آروم صـــدام كـــرد و گفــــت : خـــــوابی؟
عشــــقت داره قــــربون یــــكی دیــــگـه میــره... اونـــوقت تــــو راحت خوابیــــدی؟؟؟!!! ..... لبخنــــدی زدم و گفتــــم : خـــــــــدا جونم " می دونم هرشب همین طوریه دارم سعی می کنم باهاش بسازم اگه واقعا نگرانی خودت درستش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای مرد سرتو بالا بگیر! از چی خجالت میکشی؟
مگر فراموش کرده ای که چه کسی بر دستان پینه بسته ات بوسه کاشته است خجالت رو باید کسانی بکشن که نان رو از سفره ی تو دزدیدند و حساب بانکیشون رو توی کشورهای دیگه پر کردن! اونهایی که اقا زاده ها شون یه پاشون تو انگلیس و کشورهای خارجی و یه پاشون تو ایران!! اونوقت هموشون دم از عدالت علی میزنن!
01-01-2014، 19:01
حضورت
بهشتيست که گريز از جهنم را توجيه ميکند دريايي که مرا در خود غرق ميکند تا از همهي گناهان و دروغ شسته شوم
من.....כختــرم
مرا כختر خانـــــــوم مے نامنכ... مضمونے ڪه جذابـــیتش نفـــ๛ گیــراست... כنیــــاے כختــرانـــه من .. نه با شمــــع...نه با عروســـڪ معنـــا پیכا نمیڪنـــכ... و نه با اشڪ و افســـــــــــــــــون... امــــــــا;تمــــــام اینها را כر برمیگیرכ... مــــــــــــــــــــــــن ... نـــه ضعیفم..نه ناتـــــــــوان... چــرا ڪه خכاونـــכ مرا بכون خشونـــت و زور و بازو میـــپسنככ... اشــــڪ ریختن ضعـــف من نیــــسـتـ... قـــכرت روح مـــــن اســتــــ...
בر בَسترس بوבَنت בیگــر بــرآیم ارزش نــבارد اڪنون نہ" مشتــرڪ "هــــَستے نہ" مـــــورב نظـــــَر ". . .
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|