21-06-2012، 3:24
كاشكي ميتونستم بهت begam كه che قده دوست دارم
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||||||||
21-06-2012، 3:24
كاشكي ميتونستم بهت begam كه che قده دوست دارم
21-06-2012، 8:31
بهش میگم بیا ازخودمون عشقولانه در بکنیم
(جمله ای تاریخی ازشیرفرهاد)
22-06-2012، 14:50
حوصله ات که سر می رود با دلم بازی نکن . من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام ....
22-06-2012، 14:57
گفتی: برای رسیدن به تو همیشه می مانم ، تا ابد پرسیدم : واقعا ؟ خندیدی و گفتی : انگار نمی دانی چقدر دوستت دارم روزی که رفتی نوشته بودی :چون دوستت دارم ، می روم خوب من حیران مانده ام کدام را باور کنم ؟ ماندنت ، حرفهایت ، یا دوست داشتنت را به نظر می آید تنها حقیقت قابل باور رفتن تو بود که آن را هم ، هنوز باور نکرده ام ....
29-06-2012، 14:56
مهم نیست که قشنگ نیستی....قشنگ اینکه مهم نیستی.....
29-06-2012، 15:20
اگر تنها گناهم دوست داشتن توست...........تنها گناهی است توبه نخواهم کرد
29-06-2012، 15:50
عشق عالیست ولی درستش اگرغلط باشداشتباه است وپایان خوشی نداردوپایانش همیشهمیشود
29-06-2012، 16:27
دوسم داشته باش تا ابد چون عاشقتم تا اخر اخرش
29-06-2012، 16:42
تاوقتی باهاتم که باهام باشی
سعی کن در زندگی یکرنگ باشی ، فرش هزار رنگ را همه زیر پا می اندازند
___________________________________________________________ نشسته ام.... _ کجا؟ ...کنار همان چاهی که تو برایم کندی.... عمق نامردی ات را اندازه می گیرم ___________________________________________________________ به اندازه ی تمام سه نقطه های دنیا با تو حرف داشتم اما نقطه. ______________________________________________________________ شیشه نازک احساس مرا دست نزن ! چِندشم می شود از لک انگشت دروغ !!! آن که میگفت که احساس مرا می فهمد … کو کجا رفت ؟ که احساس مرا خوب فروخت ! ______________________________________________________________ مغرور احساسم شدی ، گذشتی از رو گریه هام لعنت به لحظه هایی که ، تو همه چی بودی برام ______________________________________________________________ اینجا زمین است ، زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی ..... فردا به خودم خواهی رسید !!!! حال و روزت دیدنیست.... _________________________________________________________________ از تنها بودنم راضی نیستم ؛ اما …. خوشحالم که با خیلی ها نیستم … !!!
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|