امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(31-12-2013، 15:40)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:33)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:23)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــســـتــــ

چراع همش میگین تست؟>__<

مشکلی داره؟

صب کن بینم امضات چی نوشته درست میبینم؟

(31-12-2013، 15:37)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینا؟

چی کار به دخترم داری؟
امضات چی نوشته؟
ببخشید فک نمیکنم به شما مربوط باشع

خیلیم ربط داره

(31-12-2013، 15:40)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:33)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 15:23)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــســـتــــ

چراع همش میگین تست؟>__<

مشکلی داره؟

(31-12-2013، 15:37)M+A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینا؟

چی کار به دخترم داری؟
امضات چی نوشته؟

عایا به شما مربوطه؟
تو به دخی من چی کار داری؟

مونا تو جریان رو واسم تعریف کن اسمارمینا تو امضای این پسره چی کار میکنه؟
آگهی
دوستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــان سلآم(((((((((((((((:
اینجا چه خبر؟
آرمینا؟
Have your friends
I Forgot
I do not even have a place
شما دوستای جدیدی پیدا کردید و حتی به من محل سگ هم نمیزارید
دگ هیچ وقت تو گفتگوی ازاد نمیام خداحافظ
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
دارم می پووکم موناع؟
(31-12-2013، 15:39)امیرمحمد1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2013، 20:40)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای باهم Heart شیم Big GrinHeartBig Grin
میشه لدفن من از لیست دوستات حذف کنی؟ 0_0
خدا شفا بده-_-
(31-12-2013، 15:46)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم می پووکم موناع؟

نميدونم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 264
(31-12-2013، 15:42)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع همش میگین تست؟>__<

مشکلی داره؟

آرمینا؟

چی کار به دخترم داری؟
امضات چی نوشته؟

خیلیم ربط داره

چراع همش میگین تست؟>__<

مشکلی داره؟

آرمینا؟

چی کار به دخترم داری؟
امضات چی نوشته؟

عایا به شما مربوطه؟
تو به دخی من چی کار داری؟

دوسش دارم
(31-12-2013، 15:46)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Have your friends
I Forgot
I do not even have a place
شما دوستای جدیدی پیدا کردید و حتی به من محل سگ هم نمیزارید
دگ هیچ وقت تو گفتگوی ازاد نمیام خداحافظ

نه نه خاله ما کجا دوست های جدید پیدا کردیم کی تو رو فراموش کردیم؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان