(19-12-2013، 6:22)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هشت صذتا ارسال دارید و فقط 2 صفحه موضوع دارید تقریبا چهل وخورده ای
(18-12-2013، 21:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-12-2013، 13:00)Sieiry نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من میخوام بشم شرایطم دارم لطفا :|
شما خیلی اسپم میدی !
میشه به منم بگید کدوم شرایطو ندارم¿¡ =]
(19-12-2013، 13:41)BLACK SkarP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موضوعاتی که به گفتگو مربوط نمیشه در گفتگو ازاد گزاشته اید
هستم
و در یکی از موضوع ها به اقوام اردبیلی توهین کرده اید وووو موضوع های بیکیفیت
(19-12-2013، 13:32)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هم 1600 تا ارسال دارید و فقط دو صفحه موضوع
(19-12-2013، 12:17)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-12-2013، 11:59)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.4ستاره نه 2 تا
من میتونم نویسنده باشم؟
شماجتی نمیدونی اون امتیازش بیش تره بعد نظر می دین که می خواین مدیرشین ؟
(19-12-2013، 12:14)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما فقط یک صفحه موضوع دارید و طبق اولویت ممکنه شما اخرین نفر باشید که مدیرا به اونا فکر نند
من هستم
خودمم نمیدونم یکی درباره خودم بگه