امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

مهراوه جون عشق یعنی ...........یکی بود یکی نابود اگه عشق کشک بود پس برو کشکتو بساب یه پیشنهاد عاشقانه میشد

پاری مگه اتی نداری
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
آگهی
(27-12-2013، 13:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:38)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ منم مغز سرم 7/5 قسمت شدع آوا
توام صب خواب آلو بودی خواسی بری طبقه پایین خونه مامان بزرگت صبونه ببینی چی دارن خوردی زمین ولی با سر؟ :|

نع من از بس جزوه شیمیمو کوبوندم تو مخم مغزم متلاشی شد
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 106
من دوباره اومدم
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
هه شما اغآ پسر من وقتی

فهمیدم دوسم داره تازه بیشتر بش وابسته شدم
کلا پسرا ی مشت موجود مزاحمن
سرم درد می کنه!
(27-12-2013، 13:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله ک میخوره مگه تو بآ بقیشون چ تفاوتی داری؟؟
تو با بقیه چه فرقی میکنی 
یه جورمیگه انگاذ خودتون خیلی گلین و بفهمین یه پسر دوستون داره ول نمیکنین

ما با هم فرق نمیکنیم
هممون گلیم وبفهمیم
ولی هیش پسری واقعا یه دخترو دوس ناره ک بخایم ولش نکنیم

(27-12-2013، 13:48)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد می کنه!

چرا
 سپاس شده توسط ғдф!ทд ^ــ^
(27-12-2013، 13:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه شما اغآ پسر من وقتی

شارژش تموم شده بعد میاین میگین پسرا فلانن اونم دوست داره شارژش تموم شده فردا اگه تموم نشده بود بعد بیا حرف بزن
(27-12-2013، 13:48)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله ک میخوره مگه تو بآ بقیشون چ تفاوتی داری؟؟
تو با بقیه چه فرقی میکنی 
یه جورمیگه انگاذ خودتون خیلی گلین و بفهمین یه پسر دوستون داره ول نمیکنین

ما با هم فرق نمیکنیم
هممون گلیم وبفهمیم
ولی هیش پسری واقعا یه دخترو دوس ناره ک بخایم ولش نکنیم
والا ب غرآن

من تازه داداشم ندارم ک بگم خوبه ..
تو روحِ تک تکشون
(27-12-2013، 13:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه شما اغآ پسر من وقتی

خودت میگی فهمیدم دوسم داره پ چی میگی
خب داره اذیتم میکنه پست فطرت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان