امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

دخترا كسي از بينتو با من دوست ميشه؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 84
آگهی
(27-12-2013، 0:53)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:50)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چقدر يهو خروسا زياد شدن ايشش

آره...والا....
من برم؟

(27-12-2013، 0:50)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره...والا....
من برم؟

اگه بری با کمبود مرغ مواجه میشیم اون وقت باید مرغ برزیلی وارد کنیما

...
اینم الان اسپمه؟~__~
 سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ
(27-12-2013، 0:56)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بای آرمینا فردا میکشمت
در نبود  منBig Grin
(27-12-2013، 0:56)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب اه كه من هستم باي خيلي دختر باحالي هستي
(27-12-2013، 0:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:53)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا ممنوع کسی خق نداره کسی رو بکشه Big Grin 
خوب شد آرمینا

اوهوم

کوفت خدافظ

(27-12-2013، 0:57)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا كسي از بينتو  با من دوست ميشه؟
من
(27-12-2013، 0:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب اه كه من هستم باي خيلي دختر باحالي هستي

عزیزم بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هیچ جا نمی ری....بتمرگ همینجا ببینم....هنو سره شبه!
(27-12-2013، 0:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:53)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما که جوجه ای چه گلی به سر ما زدی؟!!Dodgy

ميخواد شب اخري واقعان از دهن من گوهر به باره اونم تو خصوصيش Dodgy
منظورت گوه بود دیگه؟! اشتباهی یک ر اضافه زدی
Success is my only motherfuckin' option,failure's not...
..this maybe the only opportunity that I got ..
من دوس پسر ميخوام : ) ولي هر كي بگه من حاضر پدرشو درميارم: (
نقل قول: اینم الان اسپمه؟~__~
نه اسپم نیست باگه
دوبار نقل قول شده اشکال از مرورگر منه
BYE
(27-12-2013، 0:59)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هیچ جا نمی ری....بتمرگ همینجا ببینم....هنو سره شبه!

بی شعر برای تو سره شب برو بکپ فظ
خداحافظ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان