امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(26-12-2013، 15:35)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:32)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم مادر ميخوام هم شوهر -ـــ-
بیا دخی خودم شو شوهر هم گیر میارم برات ولی هر وخ دخی شدی!

Dodgyباش ولي بايد شوهرم هواسش باشه وقتي من پسر شدم بهم نزديك نشه !

تو شدی ابجیم؟
راتی مونا حالا که ما با هم خواهر شدیم بدون که من دختر بزرگ این خوانواده ام
من اولین بچه ی مهر اوه هستم

خاله اي

دخی خوبی باش خالت رو عذیت نکنیا
مثل خاهرت شیطون نباش
راستی تو دختر خاله که بچه ی من هم باشه داری
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(26-12-2013، 15:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به زنی که دوتا شوهر داره چی میگن!!!!
چهار حرفیه!!!!!AngryAngryAngryAngryAngryAngry
میگن زن یه اولاخ!!!!!!

ماماني بزن لت پارش كن4fvf
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 46
پیرزنم کردید رف

فقط منو نزارید خانه ی سالمندان
 سپاس شده توسط MONA-GH
(26-12-2013، 15:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:35)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:32)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا دخی خودم شو شوهر هم گیر میارم برات ولی هر وخ دخی شدی!

تو شدی ابجیم؟

خاله اي

مثل خاهرت شیطون نباش
برو ازپرورشگاه صفحه اول فلشور اتاق افراد انلاين يه دختر بگير
يه شوهرم واسه من
بابا؟ 0_0
زنده ای؟ 0_0
 سپاس شده توسط MONA-GH
(26-12-2013، 15:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا؟ 0_0
زنده ای؟ 0_0

مگه ما بابام داريم 0_0
(26-12-2013، 15:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شدی ابجیم؟

خاله اي

مثل خاهرت شیطون نباش
يه شوهرم واسه من
خاله عزیزم من یه دخی دارم
بذار خواهر بزرگت ازدواج کنه بعد تو ازدواج کن

(26-12-2013، 15:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا؟ 0_0
زنده ای؟ 0_0

مگه ما بابام داريم 0_0

بابا بزرگ داری
بابا نداری
احمد و کلشو کردم زیر آب خفع شدع!×
(26-12-2013، 15:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2013، 15:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شدی ابجیم؟

خاله اي

مثل خاهرت شیطون نباش
يه شوهرم واسه من
خاله عزیزم من یه دخی دارم
بذار خواهر بزرگت ازدواج کنه بعد تو ازدواج کن

(26-12-2013، 15:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا؟ 0_0
زنده ای؟ 0_0

مگه ما بابام داريم 0_0

بابا بزرگ داری
بابا نداری
نه0_0
بابااااااااا؟-_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان