امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

سال دیه-ــ-
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 500
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
چ قد دلم میخواد نویسنده شم¡¡¡ °_°
هیییی روزگار¡¡ =|
سلآآآآآآم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
من این اسمو نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمیخوام
زیزیگوووولوووو کوشی کع دلم برات محو شدع....
چرا نام کاربری ام رو عوض کردم آخع
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mr.Robot ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(23-12-2013، 20:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآآآآآم

سلام برای بار دوم تبریک میگم
ایشالاه ثابت شی
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mσηѕтєя Gιяℓ
ســ ! ..
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mohammad 77
(23-12-2013، 20:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآآآآآم
بیا نسخه جدید بزن!
این نسخع من یاد زیزیگوووولووووو ام میندازع
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(23-12-2013، 20:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2013، 20:17)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2013، 20:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2013، 20:14)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2013، 20:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>_<اوخ

بابا اگه جا من بودی مُرده بودی -_-

تعریف کن-_-

(23-12-2013، 20:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد بیا بریم به صابر اعتراض!
ایشالاه درس شه!

ع ع این چ کاریه
ماه دیگه درس میشه

ولل بابا -__-

ولل ش میکنم بابا

بالاخره ماه دیگه یا سال دیگه؟؟

(23-12-2013، 20:17)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بسیار داغونید آدم حالش گرفته میشهSad

محمد من تورو آخر سر از بین می برمSleepy

ع؟ باش تو همین خیال باوش

رو نروی آخه
نع من انجام میدم میبینیSleepy
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(23-12-2013، 20:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآآآآآم

ایشالاه ثابت شی

مخسی دادا ایشالا تو هم مدیر شی دادا HeartHeartHeartHeart
(23-12-2013، 20:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ ! ..

ملودی ؟!×!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:hiccp:

(23-12-2013، 20:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2013، 20:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآآآآآم

ایشالاه ثابت شی

مخسی دادا ایشالا تو هم مدیر شی دادا HeartHeartHeartHeart

مغسی:cool:Rolleyes
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان