امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(20-12-2013، 12:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:00)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 11:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 11:54)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی:ا

ستارع^__^

مهی:ا^_^
خوفی؟^_-

بد نیستیم :ا

دیروز ساعت چند تمرگیدی؟*_*
دوازدهو ربع
تارا تا ساعت 3 اینجا بودهBig Grin
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، Adl!g+
آگهی
سلام ابجی جونم خوبی؟
سلامSmile
 سپاس شده توسط Adl!g+
آره

[sup]3[/sup]ــ[sup]3[/sup]

برا هر دوتاشون خوشمله!

امضام چه طوره؟
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 293
 سپاس شده توسط Adl!g+
(20-12-2013، 12:04)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:00)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 11:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 11:54)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستارع^__^

خوفی؟^_-

دوازدهو ربع

من هم ساعت دوازده و ربع خوابیدم *___*

تارا بهش گفتم بره بتمرگه حرف گوش نکرد به مامی میگم>_<
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 293

سپاس شده توسط Adl!g+
(20-12-2013، 12:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام^_-

باربارا^_^

خوبی؟^_*
ممنون عجیجم ت خوبی^_-
چه خبرا؟^_-
 سپاس شده توسط pink lady
سلامـ بکس
 سپاس شده توسط Adl!g+
(20-12-2013، 12:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ابجی جونم خوبی؟
با منی؟^_-
 سپاس شده توسط Adl!g+
(20-12-2013، 12:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:04)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی؟^_-

دوازدهو ربع

من هم ساعت دوازده و ربع خوابیدم *___*

تارا بهش گفتم بره بتمرگه حرف گوش نکرد به مامی میگم>_<
اره بگوBig Grin
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
روژینا مگه من چند تا ابجی دارم؟
با تو هستم دیگه
خوبی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان