Miley Cyrus با یک عکس توانست در صدر جدول بالا تر از امینم قرار بگیرد:|(خودم شاخ در اوردم)
[color=#000000]خب بازم دختران دبیرستانی و راهنمایی و حتی ابتدایی سرتاسر دنیا حماسه ای جدید آفریدن! از دختران 8 ساله تا 17 ساله! ظهور نزدیک است...... :| :|
اینم ترتیبشون:
[font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1. Miley Cyrus
2. Lil Wayne
3. Taylor Swift
4. Rihanna
5. Justin Bieber
6. EMINEM
7. One Direction
8. Bruno Mars
9. Nicki Minaj
10. Beyoncé
خب پیتبول که چرند میگه تا وقتی سبکش اینجوریه کسی بهش رای نمیده :| :| فرض رو بر این میگیریم که تیلور سوئیفت و ریحانا بهتر از امینم هستن (فرض خلف!) اونوقت اون لیل وین و جاسمین و مایلی دیوث رو کجای دلم بذارم؟؟؟؟ :| :| :|
البته ناگفته نمونه ! منم اگه این عکس مایلی رو میدیدم میرفتم بهش رای میدادم :| بور و سفید با چشمای رنگی !!
[color=#000000]خب بازم دختران دبیرستانی و راهنمایی و حتی ابتدایی سرتاسر دنیا حماسه ای جدید آفریدن! از دختران 8 ساله تا 17 ساله! ظهور نزدیک است...... :| :|
اینم ترتیبشون:
[font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1. Miley Cyrus
2. Lil Wayne
3. Taylor Swift
4. Rihanna
5. Justin Bieber
6. EMINEM
7. One Direction
8. Bruno Mars
9. Nicki Minaj
10. Beyoncé
خب پیتبول که چرند میگه تا وقتی سبکش اینجوریه کسی بهش رای نمیده :| :| فرض رو بر این میگیریم که تیلور سوئیفت و ریحانا بهتر از امینم هستن (فرض خلف!) اونوقت اون لیل وین و جاسمین و مایلی دیوث رو کجای دلم بذارم؟؟؟؟ :| :| :|
البته ناگفته نمونه ! منم اگه این عکس مایلی رو میدیدم میرفتم بهش رای میدادم :| بور و سفید با چشمای رنگی !!