امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(18-12-2013، 16:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم(:

فـآطـی (: !! سلـآیـن عشقـم ^__^

خوفی^__^

چه خطره؟؟؟

نــچ |= !!

نمیـدونم فقـط چشـامـو بگیـر -___- !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 180
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
سلام .. = ))
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-12-2013، 16:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا حالا تو سن ننه بزرگ منو داری چرا عقده تو سر من خالی میکنی..؟ Big Grin
خیلی لوسی صادق Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ƒαкє ѕмιƖє
عمو رفت....
خدافظ!!
بازم میام ندا...
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
مُحَمد جان شُمآ اهمیت نده بقل خانوم ناظممون
وقتی یه نفر حرف بد بهت  میزنه و تو جوابشو ندی اون حرف بدو به خودش زده
پس لطفا بهش اهمیت نده هرچی خواست بگه آخر محروم میشه خوب Sleepy
بـآی !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 180
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
(18-12-2013، 16:23)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:17)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضي ها هيچ پخي نيستن اومدن واسمون قد قد ميکنن

ببخشيد رزي
اما منم شروع نکردم×
ندا شاهد باش من تا الآن فحش نداده بودم........

مردک برو شلوارتو بکش بالا بعد.......

تو هنوز داری آبنبات چوبی میخوری اونوخت اومدی برا من زر زر میکنی؟

رزي-_-
بدجور داره رو اعصابم را ميره×××
وایی خدایا خدایا اعصابش خورد شد بمیرم براش......

برو دکتر الآن اعصابت خرابه ور میفتیا....

واسه خودت میگم
(18-12-2013، 16:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــرو تـو جملـش محـو شـو حـآجـی |= تــآ محـو نشـی نمیفهمـی |= !!
ما خودمون تو افق محویم آبجی!!

|: اُفُـق بـآ ایـن فـرق دآره |= !! ایـن محـو شُـدنش از افـق هـم سخـت تــرع 0__0 !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 180
(18-12-2013، 16:26)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو رفت....
خدافظ!!
بازم میام ندا...

بای بای عمویی Angel

باش ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sjmmc
(18-12-2013، 16:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:23)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:17)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضي ها هيچ پخي نيستن اومدن واسمون قد قد ميکنن

ببخشيد رزي
اما منم شروع نکردم×
ندا شاهد باش من تا الآن فحش نداده بودم........

مردک برو شلوارتو بکش بالا بعد.......

تو هنوز داری آبنبات چوبی میخوری اونوخت اومدی برا من زر زر میکنی؟

رزي-_-
بدجور داره رو اعصابم را ميره×××
جوابشو نده برو بیرون یه هوا بخور ورگرد Confused

باوشهDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان