امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موسیقی شیطانی

(13-12-2013، 19:28)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دختره خوب اين كتاب رو هيچ جايي از سطح نت نميتوني پيدا كني برادران سايبري از ترسشون هرجا كه لينك اين كتاب رو ببينن تروجان ميفرستن سراغ وبلاگ يارو توجه كن فيلتر نميكنن وب رو ميگيرن نابود ميكننشماهم به شيطان پرستان بي احترامي كرديد پس از اين دفعه به شيطان بايد بگيد شيطان عزيزتر از جانم و به دجالم بايد بگيد رحمت الشيطان.اگه لطف كرديد اينجوري صحبت كرديد منم مطابق ميل شما سخن ميگم

وا چرا از خودت میگی همین الان بعد حرفت رفتم و به قول شما در سطح نت پیدا کردن
آهای برادرای سایبری بیاین این سایتوhttp://fa.wikipedia.org/wiki/
فیلتر چیه نابود کنین

(14-12-2013، 0:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اخه برادره من زرتشتيان جامعه ي من كه بعد از مسلمانا بيشترين افراده ايراني رو تشكيل ميدن حق انتشار دين خودشون رو ندارن و اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه.هم وطناي سني من كه دينشون اسلامه اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه بعد يك فراماسون چه گهي ميتونه بخوره؟

بابا این چه حرفیه که شما میزنین خودت میگی بعد مسلمونا بیشترین درصدو زرتشتیا دارن با این کار دولت میدونی چه آشوبی در ایران بپا میشهConfusedConfusedConfusedHuhHuhHuh

(14-12-2013، 0:04)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='sharrr' pid='1331452' dateline='1386952122']
خب دختره خوب اين كتاب رو هيچ جايي از سطح نت نميتوني پيدا كني برادران سايبري از ترسشون هرجا كه لينك اين كتاب رو ببينن تروجان ميفرستن سراغ وبلاگ يارو توجه كن فيلتر نميكنن وب رو ميگيرن نابود ميكننشماهم به شيطان پرستان بي احترامي كرديد پس از اين دفعه به شيطان بايد بگيد شيطان عزيزتر از جانم و به دجالم بايد بگيد رحمت الشيطان.اگه لطف كرديد اينجوري صحبت كرديد منم مطابق ميل شما سخن ميگم

وا چرا از خودت میگی همین الان بعد حرفت رفتم و به قول شما در سطح نت پیدا کردن
آهای برادرای سایبری بیاین این سایتوhttp://fa.wikipedia.org/wiki/
فیلتر چیه نابود کنین

(14-12-2013، 0:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اخه برادره من زرتشتيان جامعه ي من كه بعد از مسلمانا بيشترين افراده ايراني رو تشكيل ميدن حق انتشار دين خودشون رو ندارن و اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه.هم وطناي سني من كه دينشون اسلامه اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه بعد يك فراماسون چه گهي ميتونه بخوره؟

بابا این چه حرفیه که شما میزنین خودت میگی بعد مسلمونا بیشترین درصدو زرتشتیا دارن با این کار دولت میدونی چه آشوبی در ایران بپا میشهConfusedConfusedConfusedHuhHuhHuh
یه شورشی میشه که مسلمونا هم باهاشون یکی میشن
چون در غیرت یه مسلمون نیست که این ظلمارو ببینه
Heart من عاشق abolfazl6173 ام Heart
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
آگهی

شما تاحالا اسم جامعه ی مخفی به گوشتون خورده؟
گفتی نمیشه فرامایون شد تو ایران منم گفتم لژهای زیادی تو ایران هست ولی مخفی اند
پاسخ
پس ادعا نکن تو این زمینه خیلی واردی؛حالا ماکه رفتیم بخوابیم کاری نداری؟ادامش باشه برای فردا
پاسخ
من که نصفش رو فهمیدم بقیش رو نفهمیدم
پاسخ
(14-12-2013، 14:20)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب برادره من.تو حتي فرق شيطان پرستي و فراماسوني رو نميدوني.بعد من از كجا بدونم كه مچين گروه هايي تو ايران هست؟البته ميدونم كه هست ولي اگه اشكار باشن فكر كردي دولت يك مين هم بهشون وقت ميده؟
تو چه گیری دادی به این که من نمیدونم فرق فراماسونری با شیطان پرستی چیه.چند دفعه گفتم کلا اینها از هم سوا اند
بعدشم اگر واقعا تو این فازا بودید حتما میدونستید هست
پاسخ
 سپاس شده توسط s.amiri
(14-12-2013، 14:20)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب برادره من.تو حتي فرق شيطان پرستي و فراماسوني رو نميدوني.بعد من از كجا بدونم كه مچين گروه هايي تو ايران هست؟البته ميدونم كه هست ولي اگه اشكار باشن فكر كردي دولت يك مين هم بهشون وقت ميده؟

بابا تو چرا بهش گیر دادی اون منظورش این بود که این دو گروه تقریبا طرز تبلیغاتشون برای ترویج عقاید یکیهConfusedConfusedSadSad
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
آقا يه بار ديگه ميشه توضيح بدين؟AngelAngel
پاسخ
(14-12-2013، 20:34)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دوسته من اگه منظورت گروه هاي مخفيه كه من الان تو كلاسم با چد نفر بي دين ديگه يك گروه زديم اينم قبوله به نظرت؟ساناز اتفاقا اصلا هم اينطوري نيست.نه عقايدشون يكيه نه حتي ترويج كتبشون

نه میدونی چیه سوال من دربارهی برعکس کردن آهنگ بود که اینو یه روش چرت دونستم
اونم گفتش که این یه روشیه که باعث ثبت این عقاید در ضمیر ناخودآگاه میشه که بعد ثبت اون به نوعی برا فردی که به این عقاید اعتقادی ندارن ایجاد تعصب میکنه
و این روش در ترویج عقاید فراماسونری و هر عقیده ی دیگه رایجه
فقط همین
درضمن اکثر نمادهای فراماسیونری خیلی جالبه ولی شباهت زیادی با نماد شیطان پرستی داره
چطور میگین اینا یکی نیستن در حالی که بهتره این عکسو یکی برام تفسیر کنه
موسیقی شیطانی 6
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
(14-12-2013، 21:14)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم عكس؟
خب دختره خوب الان من مثلا بگم با منظورم با هستش نه اب.همين ايشونم يك تاپيك زده بود ميگفتش كه برادران سايبرري زحمت كشيدند و اهنگ شاهين نجفي رو رمز گشايي كردند.خب مرده مومن خوده شاهين تو تكستي كه داده بود برعكسشم نوشته بود و برادران سايبري ديگه چه .. خوردند؟
کجایی تو یعنی عکس به این بزرگی رو نمیبینی؟
ببین من با سایبر و شاهین نجفی و اینجور چیزا کاری ندارم
چرا هی موضوع رو پیچ میدی؟DodgyDodgy
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
پسر جان شما داری بحث رو به چالش میکشی،نمیتونی درباره ی یک چیز فقط بحث کنی؟ چرا به قول خانم امیری هی بحثو پیچ میدی؟
پاسخ
 سپاس شده توسط s.amiri

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آیا گوش دادن به صدای موسیقی زن حرام است؟
  آیا استفاده از آلات موسیقی مانند دف و چنگ در عزاداری ها صحیح است؟
  موسیقی از دیدگاه اسلام
  پژوهشی در موسیقی واثرات آن
  ولایت الهی، ولایت شیطانی
  روش های شیطانی در جنگ نرم
  در آمدی بر شناخت موسیقی قرآن
  طالب محبت شیطانی
  جریان سلمان رشدی و کتاب آیات شیطانی
  ویروس های خطرناک شیطانی در کمین کاربران

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان