امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 23:30)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:25)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:23)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر بگم!!!؟؟؟؟
بگم!!!!؟؟؟؟؟
جرات دآری بگو...
تهدید میکنی!!!!؟؟؟؟
بگم!!!؟؟؟
بگم!!!؟؟؟

(12-12-2013، 23:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا عاشقم من ....... الان عکسه عشقمو با پیام خصوصی میفرستم ببین ... نامردی اگه باش********** ... فکرا همه داغونه .... محظه اطلاعت گفتم ......
بهش شماره دادی!!!؟؟؟؟
باریکلا!!!!

شماره چیه ؟ اون داد ... سیسی بابا اینه میخوام بزارم تو گفتگو ...ابروی دختره میره تو هم فزووووووووول میره میزاری کف دسته بچه ها اون هم که دنباله بهونه برای لوس بازی ابروریزی .......
اره نشون نده!!!!
من به نامحرم نگاه نمیکنم!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پس بیخیالش ...بیخود اپلودش کردم ..... بزار بفرستم دلم نمیزاره ...
آگهی
(12-12-2013، 23:31)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن؟؟؟
نع عمم!!!!

(12-12-2013، 23:31)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغ خدافسی...

رسول فردا منتظر باش...لباست مرتبط بپوش سعید حساسه...

جمعیت خداسس

بآیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 266
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-12-2013، 23:31)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغ خدافسی...

جمعیت خداسس

رسوووووووووووول ککیه دیگه ؟ منظورت احمت بزغالس ؟

باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ..شب بخیر ..من از 10 تا حالا قصد دارم شیرجه بزنم تو تختم ......بای
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
لامصب رو من چندتا لقب گذاشتن!!!!!!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mohammad 77
(12-12-2013، 23:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغ خدافسی...

جمعیت خداسس

رسوووووووووووول ککیه دیگه ؟ منظورت احمت بزغالس ؟
من سکینه ام اون رسول!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دارم دیوونه میشم از استرس نتیجه امتحان×!×!××
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
100000000-1 کی ..بای
(12-12-2013، 23:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:31)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن؟؟؟
نع عمم!!!!

میگم ک من ک گربه ی شرک نیستم....

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-12-2013، 23:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رسول که بت میاد...

فردا اون لباس سورمه  ای رو بپوش!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بای ایمان!!!!!!!!!Tongue

(12-12-2013، 23:36)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رسول که بت میاد...

فردا اون لباس سورمه  ای رو بپوش!!
من نظرم و سفید و سبز تیره هست!!!!Big Grin

(12-12-2013، 23:35)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن؟؟؟
نع عمم!!!!

میگم ک من ک گربه ی شرک نیستم....

نع تو خریشی!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

پادی حرف نمیزنی!!!!!؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان