امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

عرفان:/kaffe2
آگهی
(12-12-2013، 19:04)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:03)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ .. (:

سلام نویسنده بخش فیلم و سینما مثه من

اه .. بآو .. :/

من وآس بخش گفتوگو درخوآست دادع بودم .. ولی وآس این بخش نویسندم کردن .. |:
دلم واسه گفتگویه قدیما تنگ شده
واااااااااااااااای
اشک تو چشام جمع شد

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
(12-12-2013، 19:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:05)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخسه جديدو ديگه كم كم بزنيد داره ميتركه  :/
هنوز زوده. یکم تحمل کنیم تا ارسالای این زیادتر شه

حتما كه نبايد 2900شه!!

خوب داره ميتركه!!! :/
 سپاس شده توسط bela vampire
اَع خاک تو سرم
چرا اشک تو چشام جمع شده؟؟؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
(12-12-2013، 19:06)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شکلک مخصوص مدیراس وقتی میخوان سنگین رفتار کنن 2i8d چرا گزاشتیش؟

(12-12-2013، 19:08)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:05)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما كه نبايد 2900شه!!

2900 چیه باید 4100 بشه
 سپاس شده توسط τοxικ
(12-12-2013، 19:08)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَع خاک تو سرم
چرا اشک تو چشام جمع شده؟؟؟

امممممم .. Idea

خُ.. دختری .. وآس همـــین .. Angel
 سپاس شده توسط bela vampire
سلام مرسی!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 230

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 230
فقط رپ♥♥♥

سپاس شده توسط ERF@N
نسخه بعدی گفتگو رو من باید بزنم. مدیرای گفتگو که میزنن ایراد پیدا می کنه.
 سپاس شده توسط τοxικ ، bela vampire
(12-12-2013، 19:09)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:06)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شکلک مخصوص مدیراس وقتی میخوان سنگین رفتار کنن 2i8d چرا گزاشتیش؟

(12-12-2013، 19:08)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما كه نبايد 2900شه!!

2900 چیه باید 4100 بشه

جك سال نگو:/

ما كه مديرشو نميشيم شكلكشو ميزاريم/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان