امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 17:36)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:35)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:22)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم :183:

عسل چرا آواتارای خوردنی می گذاری؟ خجالت نمی کشی؟
عرفان:|
گشنته؟؟؟:|

آره. آواتارتو میدی بخورم؟ 4fvf
قابل شما رو نداره:|
نوش جان:|
سیر شدی بگو.خبر بده:|
آگهی
(12-12-2013، 17:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:36)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:35)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:22)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی می کنم سیر شم. عنوانم خوب شده؟
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
عرفان؟؟

اين نظر بديه که نويسنده ها بتونن تو همون بخشي که نويسنده شدن موضوع هارو منتقل کنن؟؟
 سپاس شده توسط ERF@N

(12-12-2013، 17:36)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوتارم خوشگل شد؟

آواتاره شما هم خوشمزس
گرسنته در حد المپیک
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77
(12-12-2013، 17:39)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟؟

اين نظر بديه که نويسنده ها بتونن تو همون بخشي که نويسنده شدن موضوع هارو منتقل بدن؟؟

نویسنده اسمش روشه. مدیر که نیست. تازه بعضی از نویسنده ها جنبه ی کوچکترین کاره مدیریت رو هم ندارن. یه دفعه از روی افکار شخصیشون گند می زنن به انجمن. البته همه نه اما اگه امکانات به این گروه کاربری بدی باید به همشون بدی. واسه همین نمی شه. منظورم شما نیستی
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mohammad 77
تو این دوره و زمونه اواتارا هم امنیت ندارن...!!
آهـــــــــــــــای شماهایی که به"خلیج پارس "میگین "خلیج فارس"...شماها به پاکستان چی میگین..؟!؟!:|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ★MoRpHeUsS★ ، ERF@N
(12-12-2013، 17:40)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرسنته در حد المپیک

کجاشو دیدی :hiccp:

(12-12-2013، 17:43)love.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این دوره و زمونه اواتارا هم امنیت ندارن...!!

جامعه پره گرگه 91
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mohammad 77
(12-12-2013، 17:42)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:39)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟؟

اين نظر بديه که نويسنده ها بتونن تو همون بخشي که نويسنده شدن موضوع هارو منتقل بدن؟؟

نویسنده اسمش روشه. مدیر که نیست. تازه بعضی از نویسنده ها جنبه ی کوچکترین کاره مدیریت رو هم ندارن. یه دفعه از روی افکار شخصیشون گند می زنن به انجمن. البته همه نه اما اگه امکانات به این گروه کاربری بدی باید به همشون بدی. واسه همین نمی شه. منظورم شما نیستی

بعله ممنون
چ مدير خوبي:cool:
 سپاس شده توسط ERF@N
(12-12-2013، 17:39)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 17:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی می کنم سیر شم. عنوانم خوب شده؟
بله خوبه.
سیر شدی؟؟:|
 سپاس شده توسط ERF@N
شماهم که اصلا خبر نداری این گرگا کجان...نه؟؟
آهـــــــــــــــای شماهایی که به"خلیج پارس "میگین "خلیج فارس"...شماها به پاکستان چی میگین..؟!؟!:|
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان