امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

Star 
(12-12-2013، 16:12)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:06)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـــــــ^

سلام محمد خوبی؟

سلام داداش سینا
مرسی شما خوبی؟

فدات داشی. خوبم
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
منم دشمنتم-_-
[/quote]
دستت درد نکنه یادت نیس چرا تو لیست دوستات هستم!!!؟؟؟

واقعاً ملت نامرد شدن >_<
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 210
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسـت دآرم حـرف بـزنم بـه تُ چـه >__< !؟ |: بـی شـور |: !! بـُـز !! |:

دوستـآشـو دیـده بـآز جـوگیـر شـده !!

ضر نزن خروس دریایی پاکستانی >_<
چرا ج سیلام نمیدی؟ >_<
دِ آخـه شتـرمـرغ |: نمیــدونـی کـه مـن بـه جـآی سلـآم سپـآس میـدم!؟ >____<
میدونم خروس >_<
ولی من تکم >_<
باس به من سیلام کنی >_<

کی هستـی مگه >_<
من کیم >_<
باوشه >_<
بات قهرم >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:13)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـ^

سلــام |:

سلام
ایســآان؟؟؟؟Sleepy

محمــد!؟ Sleepy

(12-12-2013، 16:13)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم یه عکس از بچه هامو که خوب اسکن نشد و دُرس کردم ولی یه جوری شد >_<

چجــوری شُــد؟! 14k

تو نسخه ی خراب شو دیدی!!!؟؟؟؟14k

آرع دیـدم 14kخــو!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 210
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-12-2013، 16:06)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـــــــ^
سلام حلتون خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 210
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:15)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دشمنتم-_-
دستت درد نکنه یادت نیس چرا تو لیست دوستات هستم!!!؟؟؟

واقعاً ملت نامرد شدن >_<

[/quote]
شوخی کردم >_<
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آیسان half a heart رو از midnight mrmories گوش دادی؟؟؟

ترکونده♥
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضر نزن خروس دریایی پاکستانی >_<
چرا ج سیلام نمیدی؟ >_<
میدونم خروس >_<
ولی من تکم >_<
باس به من سیلام کنی >_<

کی هستـی مگه >_<
من کیم >_<
باوشه >_<
بات قهرم >_<

|: . . .قهـر کُـن >___<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 210
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:16)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـــــــ^
سلام حلتون خوبه

:exclamation::exclamation:مرسی شما حلتون خوبه؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:11)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلان باربارا خوبی نیسندگی خوش میگذره؟
تع >_<
نع خوب نی ؟چرا؟
نمیدونم:|

(12-12-2013، 16:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم خروس >_<
ولی من تکم >_<
باس به من سیلام کنی >_<

کی هستـی مگه >_<
من کیم >_<
باوشه >_<
بات قهرم >_<

|: . . .قهـر کُـن >___<
باوشه خودت خواستی >_<
دیه نمیتونی پ خ بدی >_<
گمشو >_<
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان