امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 15:22)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیوم کسی هست با من بحرفه

سلآمــــــــــــــ
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 200
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آگهی
سلاممممممممممممممممممم 100 تا سلام. همه خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(12-12-2013، 15:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 13:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 13:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینـم کـه دوستـان و دوشمنـان همگـی جمعـن !! (: سلـآم
منظورت من بودم خآنوم!!!!!؟؟؟؟؟DodgyDodgyDodgyBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پـ نــ پــ |: !! آرع دیـگه شمـآ دشمـن مـآیی آقـا (: !!
خوبی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
انقد هوس کردم با یکی تلفنی بحرفم

ولی همه خوابیدن-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx
(12-12-2013، 15:26)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 15:22)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیوم کسی هست با من بحرفه

سلآمــــــــــــــ
سلام اره من هستم
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 15:26)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــــــــــلآمـ 200 ســـــــلآمـ تو خوبی؟
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 15:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی همه خوابیدن-__-

مــنم . . ./: !! دلـم میخـواد بـآدختـر خـآلم حـرف بـزنم |: !!

عـآشق تیکـه کلـامش |: میـدونی تیکه کلـامشه |:

منـم تیکـه کلـام جـدید گـرفتم |: ای بـآبـا ای بـآبـا |: شـده تیکـه کلـامم
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 200
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-12-2013، 15:26)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اره توخوبی
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
Star 
(12-12-2013، 15:29)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــــــــــلآمـ 200 ســـــــلآمـ تو خوبی؟

مرسی. من همیشه خوبم!!!
(12-12-2013، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 15:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی همه خوابیدن-__-

مــنم . . ./: !! دلـم میخـواد بـآدختـر خـآلم حـرف بـزنم |: !!

عـآشق تیکـه کلـامش |: میـدونی تیکه کلـامشه |:

منـم تیکـه کلـام جـدید گـرفتم |: ای بـآبـا ای بـآبـا |: شـده تیکـه کلـامم

من تیکه کلام خاصی ندارم

ولی تازگیا اصن راه میرم رقص مخصوص لویی رو میرم(stop the traffic,let them through)

میخوای بحرفیم آیسان؟؟؟

الان میتونی بهت بزنگم؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx ، ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان