امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 12:31)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:28)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون پری میخواد ازدواج کنه!Big Grin

کــی گفتـه؟!Dodgy

(12-12-2013، 12:30)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان تو هم به مشکل من گرفتار شدی !!
با من هم داشتن همین کارو می کردن
بند بساتتو جمع کن برو 
الان خفت می کنن از من گفتن بود

تــو کـه اون بیچاررو ول کردی!!Dodgy

بعدشــم خبری نیست!!Sleepy
من یا اون ؟؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
پری؟؟؟؟؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ( lιεβ )
(12-12-2013، 12:32)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
سَلآمــــــــــــــــــــ♥ خوبـــــــــــی عَـــــــــــــــزیزَمـــــــــــــ؟♥
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(12-12-2013، 12:31)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوا با این فونت که مینویسی دلــم میخواد برم تو دیـوار!

باوشۀ میرم اسن bathtime

نقل قول: یعنی A2  روحه!25r30

میگم آدو نداریییییییییییییییییییییییییییییییییم ای خداااااااااااااااااا یکی اینو روشن کنۀ
من روشنم باو...

اصن سوال الکی بود!

خعلی باحال سرکارتون گذاشتم!

فیوزاتون پرید!

سوال الکی!دانشتون رو نگه دارید واس سوال واقعی...

خر مگ مریزی؟

ارفان سفسطۀ نکن برو ازش بپرس بد بیا بمنم بگو منم رتبۀ 700 کنکورم البتۀ آزاد دولتی 2500
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ( lιεβ )
(12-12-2013، 12:32)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|

sghllllllllllBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 178
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Mïņ̃†êR
سلام خدمت همه ی مدیران بزرگوار!Smile
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR
های:|
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ღSηow Princessღ
(12-12-2013، 12:33)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:31)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:28)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون پری میخواد ازدواج کنه!Big Grin

کــی گفتـه؟!Dodgy

(12-12-2013، 12:30)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان تو هم به مشکل من گرفتار شدی !!
با من هم داشتن همین کارو می کردن
بند بساتتو جمع کن برو 
الان خفت می کنن از من گفتن بود

تــو کـه اون بیچاررو ول کردی!!Dodgy

بعدشــم خبری نیست!!Sleepy
من یا اون ؟؟

نمیدونــمSleepy

اصن عرفان کو؟!
(12-12-2013، 12:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:31)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوا با این فونت که مینویسی دلــم میخواد برم تو دیـوار!

باوشۀ میرم اسن bathtime

نقل قول: یعنی A2  روحه!25r30

میگم آدو نداریییییییییییییییییییییییییییییییییم ای خداااااااااااااااااا یکی اینو روشن کنۀ
من روشنم باو...

اصن سوال الکی بود!

خعلی باحال سرکارتون گذاشتم!

فیوزاتون پرید!

سوال الکی!دانشتون رو نگه دارید واس سوال واقعی...

خر مگ مریزی؟

ارفان سفسطۀ نکن برو ازش بپرس بد بیا بمنم بگو منم رتبۀ 700 کنکورم البتۀ آزاد دولتی 2500
اسکل میریزم...

اما خدایی تو امتحانمون بود من درس زده بودم
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 178
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Black Heart ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
par par ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ss.mu ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥غزل♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ

این جاست 
بهبه جمع مون جمع شد ایسان هم اومد
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان