امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 11:51)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرکنم گفتم درودDodgyDodgyDodgy
سـلام :|
تو چرا کل پروفایلتو مثل محمد کردی؟ :|

منم همینو ازش پرسیدم .. Dodgy

ی کاسه ای زیر نیم کاسته مهرداد :|

تو پسرعموی سلطون نیسی ! ..

اگع بودی ، میرفتی پیشش ..
تو باور کردی پسر عموشه؟ :|
ینی پسرعموشم نمیشناسه که تاپیک میزنه سلطون کیه؟ o_0
پــــــــوف ..
موفق باشید ..
(:
همه چی خز شد
دافــــــــــظ ..
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 172
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
آواع .. Dodgy یه دقه بیا پ.خ ..
خوب، ولی اشتباه...
چی میگ یتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
Uooyifitfgigfhfkyv8yvgigfvicitv77cjgcjfctfyvigfufit
(12-12-2013، 11:47)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هیچی صابر یه لحظه اومد تو گ.آ اینام .. =))
خیلی خنده داره ..
و تاسف بار ..
دافـــظ ایمان

اوپس الان باید گفت چ جوگیر یادتون باشۀ کجایید و اختیاراتتون چقدره زیاد خودتونو بزرگ نبینید گلم ما یادمون هست
هرکس یه عقایدی داره دخدر جون (:
یکی باس به اطرافیانش وصل باشه برسه به بالاها یکی نَ خودش اون قد عرضه داره به اون بالاها برسه اینجاهاس که تفاوتا روشن میشه (:
آره عزیز

ن دیگ ببین عقایدت ......پوف دیگ انغدر دروغ گفتید ک ادم میمونۀ کدومو باور کنۀ !
دیگ دیگ ما اینیم ن ک شما اسلا ب اطرافیانتون وسل نیستید فعلانم ک اختیاراتتون بیشتر از من نیست گلم فغط رنگتون بنفشۀ
آره شما استادی =))
آموزش زبان میدی !
در حد بیسیکمشم گیر می کنی !
تایپ کردنتم که اینه !
من رنگمم آبی باشه با هیچ فرقی ندارم (:
شـما بشبن تو نت سعی کن گنده بازی در بیاری و دنبال پیشرفت تو فلشخور باشی =)
عجب آدمه خفنی هسی ! آدم خفن نتی .. یا فلشخوری .. اون قد بیکار هسی که وقتتو صرف پیشرفت تو نت میکنی .. تویی که ادعا داری از همه بزرگتری باس فعلا دنبال چیدن پایه های زندگیت باشی نه تو نت با یه پسر بجه باشی و دنبال خاله زنک بازی بگردی و بخوای مدیر بشی تا واسه بقیه شاخ بازی در بیاری (:
امیدوارم به مقامای خیلی بالایی برسی و تو زندگی نتیت خیلی خیلی موفق باشی گلم

هییششششششششششششششششش روتو زیاد نکن من منتظرم کوچکترین اشتباهی بکنی تا همینم از دست بدی

من 4ماه توی نتم و این نشون میدۀ چغدر با استعداد هستم ک تو این مدت کوتاه اندر پیشرفت کردم تایپ کردنمم مخصوص خودمۀ
اینک با کی هستم و روابطم چیۀ ب هیچ عنوان بتو ربط ندارۀ کوچولو درضمن شاخ بازی در نمیارم ولی بخوای دوبارۀ کارای غبلتو انجام بدۀ مطمئن باش شاخی واست نمیمونۀ

من دیگ موفغیتی ک میخواستمو بدست آوردم گلش دانشگاه آزادم انغدر وغط نمیخواد یکم سرچ کن اگۀ دیدی با پول نمیشۀ کاری کرد اون موغۀ نظر بدۀ و یچیز دیگ درموردۀ سنم بهمه ثابت شدۀ شما اگر احتیاج داشتی یا سوالی زهنتو مشغول کردۀ بگو تا برات روشن کنم سوال زبان اونارم دیشب ج دادم میخوندی جیگرتو.بوس بوس غلب غلب
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ
(12-12-2013، 11:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:49)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اين مواقع ميگن "خفه"

بشين سره جات!!

سن واقعيتو بگو!!

14سالهDodgy
اینجاس که میگن سگی که منو نمیشناسه واق واق زیاد میکنه (:

سگها همدیگه رو خیلی هم خوب میشناسن
واق واقشون باسه اینه که هرکدوم حدود خودشو بدونه.....
شما دو تا مگه ارث پدرتونو از هم طلب کارید؟؟
بیخیال شید دیگهAngry
BYE
 سپاس شده توسط τοxικ
(12-12-2013، 11:53)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:51)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرکنم گفتم درودDodgyDodgyDodgy
سـلام :|
تو چرا کل پروفایلتو مثل محمد کردی؟ :|

منم همینو ازش پرسیدم .. Dodgy

ی کاسه ای زیر نیم کاسته مهرداد :|

تو پسرعموی سلطون نیسی ! ..

اگع بودی ، میرفتی پیشش ..
تو باور کردی پسر عموشه؟ :|
ینی پسرعموشم نمیشناسه که تاپیک میزنه سلطون کیه؟ o_0
پــــــــوف ..
موفق باشید ..
(:
همه چی خز شد
دافــــــــــظ ..
می خواستم ببینم براچی محروم شده چون به من نمیگههههههههههAngryAngryAngry
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
سلام به همه
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
اوا یه دییقه خفه شو ! .. Dodgy

من میگم این پسرعموش نی .. خب ؟

بیا پ.خ الان درستش میکنیم مامی عزیزم :| HeartBig Grin
خوب، ولی اشتباه...
(12-12-2013، 11:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:47)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:41)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:36)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکس یه سوال داشتم:
«کدام ماده در هوا کره به صورت عنصری یافت میشود؟»
1)02 

2)N2 

3)A2

4) هر سه مورد...

من زدم هر سه مورد ازم ایراد گرفتن چرا؟

من جای تو بودم این کارو نمیکردم چون a2 اصلا عنصر نیست
یا گزینه 1 یا گزینه 2 باید باشهAngel
اگه؟A2 عنصر نیس لابد لافه...

خو عنصرع دیه عیزم...مث اینکه بگی ما آدم نیستیم سیاره هستیم!والاه

اگه عنصره میتونی اسمشو بگی عمو؟؟؟
باو عنصره...مخلوطی که عنصره و در هوا کره فراوانه...عین جمله کتابمونه:عنصر هایی که در هوا کره یافت میشوند به سه بخش اصی تقسیم بندی میشوند:عنصر اول((عنصری اصلی که گاه مخلوط نام برده میشوند))
A2:این عنصر که عنصری باستانی است و در زمان مصریان کشف شده است؛عنصری اصلی و کاملی است که در هوا کره فراوان است و به دلیل فراوانی گاه مخلوط نیز نامیده میشود اما در اصل یک عنصر کامل است.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان