امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 11:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:24)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:23)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قد جوگیر :|

چغدر حسود |:kaffe2
همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی (:

من دوسش ندارم خُ شادی :|
از این چرت و پرتا خوشم نمیاد -__-

آوا من شیوام ازمن نغل میگیری با شادی حرف میزنی؟Big Grin

آوا مامی منه ! .. ماله منه ! .. عشق منه ! .. فقد با منه ! .. Tongue
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(12-12-2013، 11:35)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 168
(12-12-2013، 11:30)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر كسي كاْري داشت p.m بـده!
شماهنو20تاارسال نداری چگونه میخواهی جواب بدهی؟1Angel

من میخونم ج رو تو اینجا میدم خوبه؟
من 1400 تا ارسال داشتم بن شدم وگرنه 20 تا ارسال که چیزی نیست
اینم عکسم

قربون داداچيShyShy
 سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ
بکس یه سوال داشتم:
«کدام ماده در هوا کره به صورت عنصری یافت میشود؟»
1)02 

2)N2 

3)A2

4) هر سه مورد...

من زدم هر سه مورد ازم ایراد گرفتن چرا؟
 سپاس شده توسط Apathetic ، Mïņ̃†êR
(12-12-2013، 11:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:24)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:23)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قد جوگیر :|

چغدر حسود |:kaffe2
همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی (:

من دوسش ندارم خُ شادی :|
از این چرت و پرتا خوشم نمیاد -__-

آوا من شیوام ازمن نغل میگیری با شادی حرف میزنی؟Big Grin
=)) 
مممم :|
|::::::::::::::::
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 11:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هیچی صابر یه لحظه اومد تو گ.آ اینام .. =))
خیلی خنده داره ..
و تاسف بار ..
دافـــظ ایمان

اوپس الان باید گفت چ جوگیر یادتون باشۀ کجایید و اختیاراتتون چقدره زیاد خودتونو بزرگ نبینید گلم ما یادمون هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ
بروبچ من برم اخرین مدیریتو بکنم!
حلال کنیدهمگی!
خدافظ!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط τοxικ ، Mïņ̃†êR
اینجوره ؟ :| AngelDodgy

من تو امتحان واسه فرمول اب اب اکسیژنه زدم H2O2 غلط گرفتن !:|Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
زیزی گولو جان میشۀ n2
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Apathetic
(12-12-2013، 11:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هیچی صابر یه لحظه اومد تو گ.آ اینام .. =))
خیلی خنده داره ..
و تاسف بار ..
دافـــظ ایمان

اوپس الان باید گفت چ جوگیر یادتون باشۀ کجایید و اختیاراتتون چقدره زیاد خودتونو بزرگ نبینید گلم ما یادمون هست
هرکس یه عقایدی داره دخدر جون (:
یکی باس به اطرافیانش وصل باشه برسه به بالاها یکی نَ خودش اون قد عرضه داره به اون بالاها برسه اینجاهاس که تفاوتا روشن میشه (:
آره عزیز
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Apathetic
(12-12-2013، 11:36)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکس یه سوال داشتم:
«کدام ماده در هوا کره به صورت عنصری یافت میشود؟»
1)02 

2)N2 

3)A2

4) هر سه مورد...

من زدم هر سه مورد ازم ایراد گرفتن چرا؟

من جای تو بودم این کارو نمیکردم چون a2 اصلا عنصر نیست
یا گزینه 1 یا گزینه 2 باید باشهAngel
BYE

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان