امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

شوورام نمونه اند-_^
علامه را؟هیچی بهش ر***دم^_^

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
آگهی
آقا من متوجه شدم حتی میتونم عنوان کاربری رومو هم تغییر بدم. فکر می کردم واسه ی مدیرا نشه
 سپاس شده توسط τοxικ
(11-12-2013، 20:06)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 19:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان بیا ببینم Angel

درگيره با خودش فعلاAngel

تو ک کارت را افتاد برو ببینم بچۀ پررو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، τοxικ
وای من بین 100نفر فک کنم نودونهم بشَم-______-
شوورام رفتن-_-

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 20:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق است ~SoLTaN~
♥♥

تو دوست داری محروم شی نۀ؟Dodgy

مهسایی جونم و نازی جونم کار دارم میام گلکای من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، τοxικ
(11-12-2013، 20:11)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوورام نمونه اند-_^
علامه را؟هیچی بهش ر***دم^_^
کوفت!(:
اـــــع؟!چقد شبیه من((:
بعدی تو اسفند نع؟!
اونم میخام به همین روند ادماه بدم((:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 126

سپاس شده توسط ICe Angele
من اسفندیه رو میخوام بیشتر بهش ب***نمAngel

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(11-12-2013، 20:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من متوجه شدم حتی میتونم عنوان کاربری رومو هم تغییر بدم. فکر می کردم واسه ی مدیرا نشه

نه بابا؟؟Shy
(11-12-2013، 20:20)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسفندیه رو میخوام بیشتر بهش ب***نمAngel
سختع بابا!
تازه میخان تاثیر هم بدن تو امتحانای میان ترم!
فک کنم نمره های میان ترمم بیاد زنده نمونم!!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 126

سپاس شده توسط ICe Angele
(11-12-2013، 20:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:06)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 19:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان بیا ببینم Angel

درگيره با خودش فعلاAngel

تو ک کارت را افتاد برو ببینم بچۀ پررو

اخطارو ميگي؟؟؟؟؟

مشكي ميشم جمعه فك كنمShy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان